Redactia.ro
Home » Monden » Alina Pușcău, detalii despre iubitul căruia i-a spus ”DA!” Cum este viitorul ei soț

Alina Pușcău, detalii despre iubitul căruia i-a spus ”DA!” Cum este viitorul ei soț

Alina Puscau Ferma

Frumos model român de talie internațională, Alina Pușcău, a oferit mai multe detalii despre cel căruia i-a spus ”DA!” și cu care se va căsători în acest an. Alina Pușcău l-a descris în cel mai frumos mod pe viitorul ei soț.

Alina Pușcău, detalii despre iubitul căruia i-a spus ”DA!”

Alina Pușcău a decis, în cele din urmă, să ofere mai multe detalii despre alesul inimii sale, căruia i-a spus, de curând,  ”DA!” și cu care se va căsători în acest an. Alina Pușcău a mărturisit că este pentru a treia oară când iubitul ei a cerut-o de soție, informează cancan.ro.

Alina Pușcău, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit, în urmă cu câteva zile, în emisiunea ”La Măruță” că a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei și că își vor lega jurămintele pe o plajă, dar a a refuzat să spună mai multe lucruri despre el. Invitată în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea„, Alina Pușcău a fost puțin mai deschisă în ceea ce privește acest subiect.

Alina Pușcău a spus că familia sa este foarte fericită că ea a făcut acest pas și că viitorul său soț nu este român și chiar niciodată nu a vizitat țara noastră. Viitorul soț al Alinei Pușcău este un bărbat înalt și mai mare decât faimosul model.

”Familia este fericită că vreau să mă căsătoresc. E fericită că m-am trezit. Dar nu dau detalii. Nu este român. Nu a fost niciodată în România. Este mai mare decât mine, este mai înalt decît mine, un adevărat bărbat”, a răspuns Alina Pușcău.

PRO TV - Mulți o știu ca actriță și ca model, dar Alina Pușcău apărea extrem de sexy ca și cântăreață

Este actor viitorul soț al Alinei Pușcău?

La întrebarea lui Cove dacă partenerul ei ”E actor?”, Alina Pușcău a răspuns: ”Nu dau detalii!”,a fost răspunsul. ”Cum te-a cerut?”, a continuat Cove. Modelul român a spus că este a treia cerere în căsătorie a acestuia, iar pe cele anterioare le-a refuzat din cauză că nu s-a simțit pregătită.

”M-a cerut de două ori înainte, acum câțiva ani, dar nu am acceptat. Nu am fost pregătită. Mi-a fost pfică de un angajament, nu știu.. I-am spus că nu e vina lui, că eu nu sunt pregătită”, a povestit Alina.

Cum a fost cerută în căsătorie Alina Pușcău?

Alina Pușcău a mărturisit că se afla la o petrecere când a fost cerută în căsătorie.

”Eram la ziua mea, la petrecere…”, iar Cove a întrerupt-o, spunând: ”Deci nu era aici el, înseamnă că te-a cerut de la distanță!” , iar Alina a confirmat ”Da, el nu a fost niciodată în România”, . Totodată, deși cererea în căsătorie a fost una la distanță,  Alina Pușcuă și-a cunoscut viitoarea soacră.  De altfel, planurile de nuntă au fost puse parcă la punct. Evenimentul va avea loc pe o plajă, la soare, ”sigur va fi anul acesta, pe o plajă, soare…” a completat modelul.

Alina Pușcău are de ani buni o carieră în modă și actorie, în SUA. „Întotdeauna revin cu mare plăcere în România. Vin să o văd pe mama și să mă întâlnesc cu prietenii apropiați. Este locul unde am copilărit. Aici îmi încarc bateriile cu o energie pozitivă. Pentru mine România este acasă”, a declarat actrița într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: