Redactia.ro
Home » Știri » Alina și bebelușul ei din pântec au murit subit. Ce s-a întâmplat cu frumoasa tânără din Constanța, gravidă în nouă luni

Alina și bebelușul ei din pântec au murit subit. Ce s-a întâmplat cu frumoasa tânără din Constanța, gravidă în nouă luni

GALERIE FOTO (3) Alina și bebelușului ei din pântec au murit subit. Ce s-a întâmplat cu frumoasa tânără din Constanța, gravidă în nouă luni

Alina, o frumoasă tânără din Constanța, și bebelușul ei, pe care îl avea în pântec, au murit. Iată ce se știe despre acest caz. Rudele sunt devastate și vorbesc despre „cea  mai neagră zi” din viața lor.

Alina și bebelușul ei din pântec au murit. Ce s-a întâmplat cu frumoasa tânără din Constanța, gravidă în nouă luni

O durere mare a cuprins o familie din Constanța. Le-au pierdut pe Alina și pe fetița acesteia, aflată în pântecul ei, care nici nu a apucat să vadă lumina zilei. Potrivit Replica Online, tânăra absolvise Administrarea și Auditul Proiectelor de Afaceri, la Universitatea Ovidius, și s-a căsătorit în 2018. Avea 32 de ani și era foarte frumoasă.

Însărcinată în nouă luni, Alina a murit la Spitalul Județean Constanța după ce a fost adusă în data de 7 martie 2023 la Urgențe în stare gravă. Bebelușul din burtica ei era deja mort, așa că medicii au încercat să o salveze pe ea. Tânăra a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost dusă la secția de Anestezie și Terapie Intensivă și nu s-a mai putut face nimic pentru ea, a transmis observatornews.ro.

De Ziua Internațională a Femeii, pe 8 martie, rudele nu au mai putut să îi ureze Alinei la mulți ani. Mama ei a scris în mediul online un mesaj care îți sfâșâie inima.

„Cea mai neagră zi din viața mea și a ta, copilul meu iubit! Mulțumesc familiei, colegilor și tuturor prietenilor pentru susținere și ajutor”, este mesajul transmis de mama Alinei.

Necropsia a scos la iveală faptul că Alina avea anemie, conform sursei menționate mai sus.

„La data de 7 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați, de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Andrei Constanța, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei  05.00, la unitatea medicală s-a constatat decesul unei femei, de 32 de ani, și a unui făt. În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Alina a fost condusă deja pe ultimul drum. Amintirea ei va rămâne vie pentru cei care au iubit-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: