Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu, anunț surprinzător pe rețelele de socializare: „Cea mai mare bucurie a sfârșitului de an”

Alina Sorescu, anunț surprinzător pe rețelele de socializare: „Cea mai mare bucurie a sfârșitului de an”

GALERIE FOTO (5) Alina Sorescu, anunț surprinzător pe rețelele de socializare

Alina Sorescu, anunț surprinzător pe rețelele de socializare. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar milioane de români îi ascultă piesele. Recent, Alina Sorescu a postat un mesaj surprinzător în mediul online.

Alina Sorescu, anunț surprinzător pe rețelele de socializare: „Cea mai mare bucurie a sfârșitului de an”

Alina Sorescu, anunț surprinzător pe rețelele de socializare. În ultima perioadă, Alina Sorescu s-a aflat în centrul unui subiect controversat. De câteva luni se zvonește că artista s-ar afla în plin divorț cu soțul ei, Alexandru Ciucu. Desginerul de modă a fost surprins în companie unei femei misterioasă, despre care s-a spus că este o prietenă de familie. Ulterior, Alina a mărturisit că nu vrea să vorbească despre acest lucru, subliniind că vrea să se ocupe în continuare de familie și noile proiecte. Recent, cântăreața și-a anunțat fanii că a lansat o nouă piesă de care este extrem de mândră. Vedeta le-a transmis internauților un mesaj pe rețelele de socializare în care le-a cerut părerea despre piesă.

„Cea mai mare bucurie a sfarsitului de an 🤩💪 Va invit pe canalul de youtube Cantece Gradinita.ro pentru a viziona animatia de care beneficiaza mai nou cantecul nostru “Mersi, Mos Craciun” 🎅🏻🎅🏻🎅🏻 Povestea a fost construita urmand versurile piesei, pentru a-i duce pe cei mici mai usor in lumea de vis a Mosului si a celor care il asteapta 🎄 Sunt nerabdatoare sa aflu parerile voastre ❤️”, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Instagram.

Alexandru Ciucu, despre presupusul divorț de Alina Sorescu

Au exista multe zvonuri legate de un posibil divorț între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Aceste zvonuri au apărut la scurt timp după ce designerul a fost văzut în compania unei femei misterioase. Creatorul de modă al Casei Regale a dezvăluit identitatea tinerei cu care a fost surprins, vorbind și despre presupusul divorț de soția sa. “Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a declarat Alexandru Ciucu pentru impact.ro.

De asemenea, tatăl Alinei Sorescu, Gabi Sorescu a dorit să ofere câteva informații legate de acest subiect. Conform acestia, fiica și ginerele său nu divorțează, menționând că aceștia sunt bine. „Nu este nimic adevărat cu divorțul, este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții!”, a declarat socrul lui Alexandru Ciucu.

Artista  a fost mereu discretă cu viața sa personală, iar când a fost întrebată despre divorțul de soțul său, artista nu a dorit să ofere prea multe detalii despre căsnicia ei. Alina Sorescu și Alexandru Ciuci sunt căsătoriți de mulți ani și au împreună două fetițe minunate. „Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus Alina Sorescu la o emisiune TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: