Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu, decizie radicală în plin scandal de divorț. Unde s-a retras alături de micuțele ei VIDEO

Alina Sorescu, decizie radicală în plin scandal de divorț. Unde s-a retras alături de micuțele ei VIDEO

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt încă în plin proces de divorț, după 12 ani de relație din care un deceniu de mariaj. Iată ce decizie a luat Alina Sorescu pentru ea și micuțele ei!

Alina Sorescu, decizie radicală în plin scandal de divorț

Alina Sorescu s-a retras alături de fetițele ei. Iată ce se va întâmpla din septembrie în viața artistei!

„Sunt într-o zonă superbă, nu degeaba îi spune Toscana de România, pentru că este o zonă aflată în zona Valea Călugărească, Dealu Mare, o zonă viticolă cunoscută, și este un complex super, după cum vedeți un lac foarte frumos în spatele meu, sunt niște căsuțe în care ne-am cazat, exact ca din povești, colorate. Fetițele sunt foarte fericite că avem un astfel de loc, se bucură de piscină, ne jucăm, sunt fericite că suntem în vacanță, ca toți copiii. Stăm câteva zile, în vara asta am decis să plecăm de mai multe ori, mai multe plimbări mai scurte. E bine că sunt și eu în vacanță, trupa mea e în vacanță, și e un lucru minunat că îmi pot sincroniza vacanțele cu fetițele mele și ne putem distra împreună. Vreau să-mi încarc și eu bateriile pentru că din septembrie mă așteaptă o perioadă destul de încărcată.”, a declarat Alina Sorescu, la Antena Stars.

Alina Sorescu, despre speculațiile din presă

Alina Sorescu susține că în ultimele luni au apărut multe erori în presa din România, iar motivul principal ar fi discreditarea ei:

„În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat dupa ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am facut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică. Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea. Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului ‘Suflet de copil’, pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a declarat Alina Sorescu pentru impact.ro.

De ce nu vrea Alexandru Ciucu să-și lase fetele să locuiască cu  Alina Sorescu 

Deși au fost destul de discreți în ceea ce privește acest divorț, iată că acum, în tabloide se găsesc tot mai des subiecte despre acest eveniment din viața lor. Alexandru Ciucu a acționat-o pe Alina Sorescu în judecată, iar din primele informații se pare că cei doi nu s-ar fi înțeles în legătură cu custodia fetițelor.

Astfel că Alexandru Ciucu, cunoscut creator de modă dorește să le ia pe fete de la mama lor, Alina Sorescu ca să locuiască cu el.

Argumentul pe care l-a adus în instanță este acela că spațiul în care locuiește Alina Sorescu cu fiicele lor este prea mic. Se pare că după separare, Alina Sorescu s-a mutat într-un apartament de patru camere din Capitală, în timp ce desigenrul locuiește în casa care le-a fost cămin pe toată perioada mariajului, un imobil grandios, cu o arhitectură aparte, care are circ 2.000 de metri pătrați, relatează „Click!”.

 

Sursa foto: Instagram – alina_sorescu_official
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: