Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cum arată „palatul” lui Alexandru Ciucu, cel de care divorțează Alina Sorescu

FOTO Cum arată „palatul” lui Alexandru Ciucu, cel de care divorțează Alina Sorescu

GALERIE FOTO (2)

Lumea mondenă este cuprinsă de povestea tragică a divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cei doi au decis să divorțeze, Alina cerându-i divorțul cu aproximativ un an în urmă . Acesta a fost de curând la judecătorie pentru a cere custodia copiilor până la pronunțarea divorțului.  Alexandru Ciucu este un cunoscut creator de modă care are o avere impozantă.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit 

După aproape 12 ani pe care i-au petrecut împreună, cei doi s-au despărțit, iar acum se luptă în instanță pentru custodia fetițelor lor. Bărbatul a cerut ca cele două fete ale cuplului, Carolina şi Raisa, să aibă domiciuliul în casa din Pipera, acolo unde au și crescut, pe motiv că au mult mai mult spaţiu decât în locuința fostei lui partenere de viață.

După separare, cântăreața s-a mutat într-un apartament din București, în timp creatorul de modă locuiește pe picior mare, „într-un palat” de 2.000 de metri pătrați, cel care până nu de mult a fost căminul perfect al întregii familii.

Acesta a fost surprins conducând o mașină de lux, „care valorează mai mult decât un apartament. Nu este singura mașină cu care Alexandru Ciucu se mândrește. La prima înfățișare pentru procesul de custodie a ajuns cu o altă mașină de aproape 150 de mii de euro”, relatează „Click!”.

 Alexandru Ciucu și Alina Sorescu luptă pentru custodia fetițelor

Marți, 3 mai, Alexandru Ciucu poza judecătorie unde a cerut custodia fetițelor până la pronunțarea divorțului  Alina Sorescu este prima care a făcut declarații pe contul său personal de Facebook despre separarea de fostul partener și a precizat că este foarte implicată în protejarea fetițelor ei și că presa a greșit în multe momente făcând speculații neadevărat.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au o avere considerabilă

„Celebrul cuplu divorțează după 10 ani de căsnicie și 12 de relație. Cei doi au reușit să strângă o avere considerabilă în acest timp, numai casa din Pipera fiind evaluată la aproape jumătate de milion de euro. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt căsătoriți din 2010 și au împreună două fetițe”, potrivit aceleași surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: