Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu, noi dezvăluiri despre divorțul de Alex Ciucu: „Lucrurile nu s-au întâmpinat peste noapte”

Alina Sorescu, noi dezvăluiri despre divorțul de Alex Ciucu: „Lucrurile nu s-au întâmpinat peste noapte”

GALERIE FOTO (4) Alina Sorescu, noi dezvăluiri despre divorțul de Alex Ciucu

Alina Sorescu, noi dezvăluiri despre divorțul de Alex Ciucu. Artista a făcut noi dezvăluiri despre divorțul de tatăl fiicelor sale. Cântăreața a câștigat custodia fetelor în fața designerului de modă. Recent, vedeta a făcut noi dezvăluiri despre momentele dificile prin care a trecut.

Alina Sorescu, noi dezvăluiri despre divorțul de Alex Ciucu: „Lucrurile nu s-au întâmpinat peste noapte”

Alina Sorescu divorțează de ALex Ciucu, după mai bine de 12 ani de căsătorie. Cei doi au împreună două fetițe. Invitată în cadrul emisiunii Teo Show, Alina a vorbit despre despărțirea de Alex Ciucu. Vedeta a declarat că trece prin momente dificile, dar cu toate astea încearcă să fie puternică și să treacă cu bine peste această perioadă. Artista a mărturisit că va face tot ce îi stă în putință pentru fiicele sale să rămână cu ea. „Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața și cu bune și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii”, a declarat vedeta.

De asemenea, Alina Sorescu a mărturisit că ea a fost cea care a depus actele divorț. Mai mult, artista a declarat că se luptă cu încă soțul ei pentru custodia fetelor. Vedeta afirmă că procesul va dura foarte mult, mai ales că lucrurile sunt abia la început. „E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciuliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă”, a completat ea.

Alina Sorescu, mesaje de susține din partea fanilor

Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au despărțit în urmă cu ceva timp, dar cei doi au preferat să fie discreți în legătura cu viața lor personală. Zvonurile legate de divorțul lor au apărut în urmă cu câteva luni, dar creatoatul de modă a negat de fiecare dată despărțirea. La începutul lunii mai, Alina Sorescu a confirmat public divorțul de tatăl fiicelor sale. Vedeta le mulțumește tuturor celor care au fost alături de ea în aceste momente dificile. „Am primit sute de mesaje din partea tuturor celor care mă urmăresc pe Instagram și pe Facebook. Nu credeam că pot să simt atâta susținere din partea unor femei și unor bărbați care nu mă cunosc. Le mulțumesc foarte mult!”, a precizat artista.

Alina Sorescu a declarat că nu mai există nicio șansă de împăcare între ea și Alex Ciucu. Mai mult, separarea dintre cei doi a început din luna februarie a acestui an. Artista susține că cele două fetițe sunt mult mai bine, deoarece sunt împreună și ele îi dau puterea să meargă mai departe. Alina încearcă din răsputeri să fie puternică și să treacă peste periaoda dificilă din viața ei. „Suntem liniștite într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut”, a completat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: