Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu, primele declarații despre divorțul de Alex Ciucu: „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Alina Sorescu, primele declarații despre divorțul de Alex Ciucu: „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

GALERIE FOTO (8) Alina Sorescu, primele declarații despre divorțul de Alex Ciucu

Alina Sorescu, primele declarații despre divorțul de Alex Ciucu. Artista a confirmat despărțirea de creatorul de modă Alexandru Ciucu. Vedeta a făcut primele declarații după ce s-a aflat oficial că cei doi se află în procea de divorț.

Alina Sorescu, primele declarații despre divorțul de Alex Ciucu: „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Alina Sorescu a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu. Cei doi se despart după 12 ani de mariaj, iar în urmă cu câteva zile, designerul i-a înaintat artistei un proces prin care cere ca fetele să locuiască la el. Artista este o fire discretă cu viața ei personală, dar acum a decis să lămurească lucrurile. Astfel, Alina Sorescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj, prin care confirmă despărțirea de tatăl fiicelor sale. Vedeta susține că ea a fost cea care a inaintat actele de divorț, la începutul acestui an.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el, până la soluționarea în instanță a procesului“, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de socializare.

De asemenea, Alina a subliniat faptul că va face tot posibilul să își protejeze cele două fetițe. Artista a mai declarat că alături de ea sunt părinții ei, cărora le mulțumește pentru sprijinul acordat, dar și celor care îi trimit mesaje de susținere. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010, iar în 2014 au devenit părinți pentru prima oară. În 2016, artista a adus-o pe lume cea de-a doua fetiță, iar în ultimele luni au existat zvonuri referitoarele la despărțirea celor doi. „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare“, a mai scris ea.

Alexandru Ciucu s-a prezentat la Tribunal în procesul de divorț

Marți, 3 aprilie, Alexandru Ciucu s-a prezentat la Tribunalul de la Buftea, fiind însoțit de tatăl său. Creatorul de modă a mers în instanță pentru termenul procesului de divorț în care se află cu Alina Sorescu. Deși artista trebuia să fie prezentă, aceasta a lipsit. Designerul i-a deschis fostei sale partenere un proces, prin care cere ca fetițele să locuiască la el până la finalizarea divorțului.

Alex Ciucu nu a vrut să stea de vorbă cu jurnaliștii și a preferat să nu răspundă la întrebările acestora. Se pare că divorțul dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu nu este unul amiabil, iar din acest motiv creatorul de modă a decis să-i deschidă un proces artistei. Cei doi sunt părinții a două fetițe cu vârste de 6, respectiv 8 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: