Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu, răsfățată de soț de ziua ei de naștere. Ce cadou i-a făcut Alexandru Ciucu

Alina Sorescu, răsfățată de soț de ziua ei de naștere. Ce cadou i-a făcut Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu demontează în continuare zvonurile potrivit cărora ar divorța. De ziua ei de naștere, artista a primit un cadou extrem de frumos din partea celebrului designer al Casei Regale.

Alina Sorescu, răsfățată de soț de ziua ei de naștere. Ce cadou i-a făcut Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a împlinit, miercuri, frumoasa vârstă de 35 de ani. Artista radiază de fericire, mai ales că soțul ei, Alexandru Ciucu, a răsfățat-o cu un cadou pe măsura iubirii lor: un buchet cu 35 de trandafiri. Pentru a le da de veste și fanilor despre surpriza frumoasă de care a avut parte, Alina Sorescu nu a ezitată să posteze câteva fotografii pe rețelele de socializare.

”My day 🥳 #35 #14iulie. De ziua mea 🥳 #35 #14iulie .Chiar și de la distanță #piciilusoreasca , părinții și bunicii lor sunt alături de mine! Vă mulțumesc pentru cei 35 de trandafiri! 💐”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Foto: Instagram

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au negat divorțul

S-a tot vehiculat, în ultima vreme, că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar divorța, mai ales după ce designerul a fost surprins în compania unei domnișoare blonde. Ulterior, artista și designerul au negat zvonurile despărțirii, iar despre femeia blondă au clarificat că este o prietenă de familiei.

„”Nu se pune problema de așa ceva!”, ne-a declarat în exclusivitate faimosul creator de modă/Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine, a spus apoi Alina Sorescu, la Prima TV.

În privința femeii blonde, de la care a ieșit din apartamentul ei, la ceas de seară, Alexandru Ciucu a spus: ”Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a spus designerul pentru playtech.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: