Redactia.ro
Home » Știri » Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou în fața instanței. Ce a declarat artista la ieșirea din sala de judecată

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou în fața instanței. Ce a declarat artista la ieșirea din sala de judecată

Război total între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Adevărul a ieșit la iveală abia acum! Vedeta a răbufnit după ce a primit flori: „E de imagine, în realitate nici nu mă salută!”

Procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu continuă să fie o luptă pentru stabilirea programului celor două fetițe ale lor. Într-un nou termen, desfășurat pe 27 aprilie, cei doi au ajuns din nou în fața instanței, dar fără să ajungă la un acord. După ieșirea din sala de judecată, Alina Sorescu a făcut câteva declarații referitoare la divorț și la subiectele discutate în instanță.

Ce a declarat artista la ieșirea din sala de judecată

Despărțiți după 12 ani de căsnicie în 2022, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au reușit să ajungă la un consens privind custodia fetițelor lor. Cântăreața a subliniat că relația lor s-a încheiat dur, ceea ce i-a determinat să nu poată rezolva situația pe cale amiabilă și să înceapă o bătălie legală.

La ieșirea din sala de judecată, Alina Sorescu a vorbit despre divorț și a dezvăluit că subiectul principal discutat în instanță este programul de vizitare al fetițelor. Ea a exprimat regretul că nu a luat mai devreme decizia de a se separa de Alexandru Ciucu și a subliniat că principalul său interes este binele fetițelor. „Lucrurile între noi erau mai vechi, nu e ceva ce s-a întâmplat din senin. Am încredere în decizia judecătorilor, în profesionalismul doamnei avocat și sper ca decizia să fie una în interesul fetițelor. Ele primează, binele lor.

Practic este apelul procesului de divorț, în care discuția noastră este pe marginea programului. De Paște este în vigoare programul dat de ordonanța cu care funcționăm până în prezent, adică vacanța la jumătate.”, a declarat Alina Sorescu la Xtra Night Show.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: