Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prima apariție împreună după pronunțarea divorțului. Unde au fost fotografiați în ultima ipostază de familie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prima apariție împreună după pronunțarea divorțului. Unde au fost fotografiați în ultima ipostază de familie

GALERIE FOTO (2) Război total între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Adevărul a ieșit la iveală abia acum! Vedeta a răbufnit după ce a primit flori: „E de imagine, în realitate nici nu mă salută!”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au aruncat România în aer în momentul în care au declarat că vor divorța. Cei doi erau considerați un cuplu foarte închegat care ar putea să treacă foarte ușor peste orice problemă, însă, din păcate, lucrurile nu au stat exact așa. 

Divorțul celor doi a fost destul de zgomotos, mai ales pentru că la mijloc se află custodia celor două fiice pe care le au împreună. Acum, la începutul toamnei, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost surprinși într-o ipostază de familie inedită, așa cum nu credeai vreodată că îi vei mai vedea.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, ipostază de familie după divorț

Primele imagini cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu împreună, după un an de la anunțul divorțului lor, au fost surprinse în prima zi de școală a fiicei lor Raisa. A fost o zi importantă în viața micuței, și părinții au simțit că trebuie să fie acolo pentru ea, indiferent de circumstanțe.

Cu toate acestea, în ciuda momentului emoționant, imaginile surprinse reflectă cu claritate tensiunea și distanța dintre cei doi. Alexandru Ciucu a părut că își ține privirea în pământ, în timp ce Alina Sorescu părea că își pierde privirea în depărtare.

Alina Sorescu, despre perioada de după divorț

Alina Sorescu și-a făcut curaj și a vorbit despre momentele grele prin care a trecut alături de fiicele sale, după divorț. Aceasta este de părere că un program foarte bine stabilit le-a ajutat pe cele mici să revină cât de cât la normal. Din păcate, în momentul de față încă se mai află în discuții cu fostul soț în ceea ce privește programul de vizită al copiilor, dar acest aspect ar urma să fie lămurit în curând.

„A fost o perioadă mai grea, dar în momentul de față sunt mai bine, mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala acum, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Acum, fetele sunt cu un program cât de cât stabil, nu mai e valabil acel program de o săptămână cu o săptămână.

Discuțiile sunt acum pe marginea programului, dar nu sunt încă definitive, pentru că procesul va mai dura. Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete, încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști la un moment dat”, a povestit Alina Sorescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: