Redactia.ro
Home » Știri » „Am numai 16 lei, mă duceţi cu copilul la Urgenţe?” Reacția uimitoare a unui taximetrist din Cluj după mesajul disperat al unei mămici FOTO

„Am numai 16 lei, mă duceţi cu copilul la Urgenţe?” Reacția uimitoare a unui taximetrist din Cluj după mesajul disperat al unei mămici FOTO

GALERIE FOTO (2) Reacția uimitoare a unui taximetrist din Cluj după mesajul disperat al unei mămici

Iată reacția uimitoare a unui taximetrist din Cluj după mesajul disperat al unei mămici care avea nevoie să-și ducă copilul la spital! Femeia avea doar 16 lei și era la capătul puterilor.

Reacția uimitoare a unui taximetrist din Cluj după mesajul disperat al unei mămici

O mamă din Cluj a apelat la bunătatea unui taximetrist atunci când starea de sănătate a copilului ei a fost precară și a avut nevoie urgent de asistență medicală. Femeia avea nevoie să-l ducă pe micuț la spital, însă avea doar 16 lei alocați cursei de taxi. Aceasta l-a contactat prin mesaj pe taximetrist și l-a întrebat dacă este de acord cu suma pe care o are, notează stiridecluj.ro. Cursa costa mai mult, dar asta nu a contat pentru taximetrist. Acesta nici nu a stat pe gânduri pentru a face un gest nobil:

„Am numai 16 lei, mă duceţi cu copilul la Urgenţe?”, i-a scris femeia. 

„Sărut mâna, nu e nevoie de bani. Așteptați două minute, vă rog, că ajung imediat”, a replicat taximetristul.

Sursa foto: stiridecluj.ro

Gest lăudabil făcut de un taximetrist din Cluj

Întreaga poveste a devenit rapid virală după ce a fost postată de un alt şofer pe un grup de Facebook:

„Respect! Gest lăudabil făcut de un taximetrist din Cluj. O mamă avea nevoie de un transport până la UPU Cluj, dar avea doar 16 RON în buzunar, cursa probabil valorând mult mai mult. Șoferul de taxi a refuzat banii și a transportat gratis mămica până la destinație. Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracteriza acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă”, a fost mesajul postat de acesta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: