Redactia.ro
Home » Monden » Amalia Enache, despre cel de-al doilea copil. Prezentatoarea tv petrece mult timp alături de fiica ei, Alma

Amalia Enache, despre cel de-al doilea copil. Prezentatoarea tv petrece mult timp alături de fiica ei, Alma

GALERIE FOTO (10) Amalia Enache, despre cel de-al doilea copil

Amalia Enache, despre cel de-al doilea copil. O știu toți românii, dar cu toate astea este foarte discretă cu viața sa personală. Amalia Enache este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România.Recent, vedeta a vorbit despre vacanța din Grecia, despre fiica sa, Alma, dar și despre cel de-al doilea copil.

Amalia Enache, despre cel de-al doilea copil. Prezentatoarea tv petrece mult timp alături de fiica ei, Alma

Amalia Enache, despre cel de-al doilea copil. Prezentatoarea de la Pro Tv, este una dintre cele mai cunoscute din România, dar cu toate astea, a preferat să-și țină familia departe de ochii curioșilor. Amalia Enache a devenit mamă pentru prima oară în 2016, aducând pe lume o fetiță minunată, Alma. În ceea ce îl privește pe tatăl fetiței, nu se știu prea multe detalii. Tatăl Almei este un bun prieten al Amaliei, Claudiu Anghel, în vârstă de 33 de ani, de profesie make-up artist.

Cei doi s-au cunoscut la PRO TV pe vremea când acesta lucra la machiaj. Recent, vedeta a vorbit într-un interviu despre fiica sa, în vârstă de 5 ani, dar și despre cel de-al doilea copil. În vârstă de 44 de ani, Amalia este extrem de fericită în preajma fiicei sale. În urmă cu puțin timp, știrista a fost în vacanță în Grecia împreună cu Alma. Conform acesteia, cele două s-au relaxat și s-au bucurat că au putut să plece în vacanță după mai bine de un an de pandemie. „ Am fost în familie, a fost absolut minunat, relaxant, am avut o căsuţă fix pe plajă ceea ce a fost minunat pentru că am avut senzaţia că a fost plaja doar pentru noi. A fost exact de ce aveam nevoie după anul trecut de necălătorit. Am avut nevoie de odihnă, relaxare, de mare şi de un spaţiu aşa în care să ne regăsim gândurile”, a spus Amalia pentru Click.ro.

Întrebată dacă își dorește să-i facă un frățior sau o surioasă Almei, vedeta a spus: „Cred că nu are legătură numai cu iubirea decizia de a face un copil. Te mai uiţi şi la vârsta din buletin şi la alte lucruri„, a mai spus Amalia.

Ce pasiuni mai are Amalia Enache

Lucrează de pe un deceniu la Pro tv, iar telespectatorii așteaptă nerăbdători să afle noi informații de la Amalia, în fiecare zi. Cu toate astea, Amalia mai are și alte activități în afară de moderarea jurnalului. Vedeta tv a declarat că este ambasador la “Hope and Homes for Children România”, ajutând copiii din vechile orfelinate. „Ajutăm să fie mutaţi copii din vechile orfelinate în nişte case aproape obişnuite, ne propunem să se închidă acele “lagăre”. Recent am lansat un podcast cu oameni pe care îi iubesc şi îi admir foarte mult, a fost Dana Rogoz, va fi Andreea Esca, şi cu ei voi vorbi doar despre cel mai greu rol din viaţa lor, acela de părinte”, a mai spus stirista.

În urmă cu ceva timp, Amalia Enache declara că este foarte fericită, iar responsabilii pentru acest lucru sunt fiica sa și tatăl acesteia. „Sunt mai bine ca niciodată, evident datorită fiicei mele și a tatălui ei. A fost foarte mult timp cu noi, acum”, declara jurnalista. Pe perioada concendiului maternal, Amalia a călătorit și a vizitat mai multe țări, locuind câteva luni în America de Sud, acolo unde, susținea aceasta, i-a plăcut extrem de mult. Cu toate astea, nu poate renunța la țara și la meseria ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: