Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Case de vedete. Cum arată mansarda Amaliei Enache

VIDEO Case de vedete. Cum arată mansarda Amaliei Enache

GALERIE FOTO (2) Amalia Enache

Amalia Enache locuiește într-o mansardă, în centrul Capitalei, împreună cu fetița ei, Alma. S-a mutat aici din 2000, inițial cu chirie, iar în 2004 a devenit și proprietar. Casa prezentatoarei de știri de la Protv este plină de lumină, primitoare și personalizată. 

VIDEO Case de vedete. Cum arată mansarda Amaliei Enache

Fiecare colț al mansardei Amaliei Enache este personalizat. Prezentatoarea ȘtirilorProtv iubește lumina și liniștea din casa ei. De altfel, are și un loc secret unde citește și face duș.

Nu este disponibilă nicio descriere.

”Locuiesc din 2000, dar am stat primii patru ani în chirie și sunt proprietar de prin 2004. Eu m-am mutat în viața mea foarte des. Pentru că am locuit într-un sat de munte, apoi m-am mutat la Hunedoara. Patru ani mai târziu m-am mutat în Timișoara pentru facultate. Și patru ani mai târziu după facultate, m-am mutat în București. Dar în București nu am locuit în nicio altă casă, este singura casă în care am stat”, a spus prezentatoarea Știrilor Protv, pentru AlistMagazine.

Casa Amaliei Enache este compusă și dintr-o bucătărie mică, dar unde se gătește foarte mult. Frigiderul roșu este pata de culoare al spațiului.

Nu este disponibilă nicio descriere.

”Eu nu gatesc foarte des, în schimb în această casă se gătește de câteva ori pe zi, pentru că am un copil care mănâncă. Deși este mic spațiul, este o bucătărie din care ies adesea, zilnic, ciorbe și felul 1 și 2. Cel mai cool obiect din bucătărie este frigiderul meu roșu”, a precizat Amalia Enache.

Către locul secret din mansarda vedetei se poate ajung pe niște scări precum o bibliotecă.

Nu este disponibilă nicio descriere.

”Am un colț secret în această casă. Aceasta pare o bibliotecă, în schimb este și o scară spre colțul meu secret, unde mă duc să ma relaxez, pentru că e o supriză acolo. Este dușul meu și un loc foarte bun de citit”, a dezvăluit Amalia Enache.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Datorită celor multor ferestre ale mansardei, Amalia Enache poate lua contacat cu natura.

”Cel mai mult îmi place lumina la casa mea. Am foarte multe ferestre și am contact cu natura, când plouă, când ninge. Îmi mai place și liniștea, să-mi trag sufletul.”, a mai spus prezentatoarea de știri.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Cel mai vechi obiect din casa Amaliei Enache

Cel mai vechi obiect din casa Amaliei Enache este o poartă sculptată, găsită într-un târg. De altfel, și baia este una aparte, căci cada este adusă tocmai din Paris.

Nu este disponibilă nicio descriere.

”E o cadă care a făcut mult drum până la mine. Este adusă de la Paris. Eu  nu m-aș simți acasă acum, fără această poartă pe care am transformat-o în ușă. Un obiect foarte vechi, sculptat românesc, găsită într-un târg și pe care am modernizat-o și am pus-o pe această șină”, a mai explicat Amalia Enache.

Nu este disponibilă nicio descriere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: