Redactia.ro
Home » Monden » Amalia Năstase a slăbit 30 de kilograme în 6 luni. Secretul care a ajutat-o să scape de ”surplus”

Amalia Năstase a slăbit 30 de kilograme în 6 luni. Secretul care a ajutat-o să scape de ”surplus”

Amalia Năstase a uimit publicul după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme cu o singură dietă. Rezultatele obținute de vedetă sunt spetaculoase. 

 

Care este secretul vedetei

 

Amalia Năstase, vedeta în vârstă de 44 de ani și mamă a trei copii minunați, a reușit să slăbească 32 de kilograme acumulate la ultima soarcină în doar 6 luni. Vedeta a urmat dieta oloproteică, sub supravegherea medicului nutriționist Ruxandra Pleșea. Dieta oloproteică a fost creată de profesorul Guseppe Castaldo și constă în resetarea organismului, potrivit csid.ro. Dieta urmată de vedetă presupune parcurgerea unui ciclu de 21 de zile, în care alimentele sunt distribuite în baza unei rețete.

Amalia Năstase a declarat într-o emisiune televizată că cel mai mare obstacol pe care a trebuit să îl depășească a fost lipsa fructelor. ”De o lună de zile n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine și carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie. Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. După aceea, la prânz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salată. Ți le măsori o dată și după aceea îți dai seama care este cantitatea”. Vedeta a adăugat că nu consumă zahăr și nici carne de pui, dar a putut compensa prin carne de vită și pește.

Amalia Năstase nu a slăbit și prin sport. „Nu am facut sport. Să te apuci de sport la 96 de kg… e un pic extrem. Am ținut o dietă, cu un medic nutriționist. O dietă care m-a ajutat să înțeleg ce făceam prost, ce nu aveam voie… Încetul cu încetul, în vreo 6 sau 7 luni, am dat jos kilogramele”, a declarat aceasta pentru Digi 24.  Vedeta se declară un om normal și își argumentează alegerea drept ,,un fel de a gândi – tu nu-ți mai permiți toate lucrurile alea”.

Vedeta a început o altă dietă

 

Perioada pandemiei și-a spus cuvântul și în cazul Amaliei Năstase. După ce s-a îngrășat 4 kilograme în timpul pandemiei din cauza lipsei de mișcare, aceasta a început o a doua dietă cu ajutorul medicului nutriționist.  Pentru că a muncit destul de mult pentru a ajunge la greutatea dorită, femeia de afaceri s-a decis să nu lase lucrurile să îi scape dn nou de sub control. De data asta ține post, împreună cu partenerul de viață, Răzvan Vasilescu. „În autoizolare și eu m-am îngrășat vreo patru kilograme, dar am găsit acum, nu pot să-i zic cură de slăbire, pentru că este un fel de post. Dar nu chiar post negru. E ca și cum cinci zile tu nu mănânci de fapt nimic”. 

În plus, acest program de doar 5 zile pe lună, îți permite să mănânci apoi normal, a adăugat femeia de afaceri. ”Am ținut și eu, și Răzvan și suntem foarte mulțumiți, am scăpat de kilogramele acumulate în pandemie”.

Amalia Năstase apelează și la alte trucuri. Vedeta apelează și la„ un program de exterminare a celulitei” numit Velashape și baia în gheață.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: