Redactia.ro
Home » Monden » Amalia Năstase, apel disperat pe Facebook. Ce mesaj i-a transmis ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă

Amalia Năstase, apel disperat pe Facebook. Ce mesaj i-a transmis ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă

GALERIE FOTO (2) Amalia Năstase, apel disperat pe Facebook (1)

Amalia Năstase, apel disperat pe Facebook. Fosta soție a lui Ilie Năstase a tras un semnal de alarmă pe rețelel de socializare. Amalia Năstase a făcut un apel la ministrul Sănătății, pentru ca autoritățile să trimită cât mai mulți copii diagnosticați cu cancer la tratamente în străinătate.

Amalia Năstase, apel disperat pe Facebook. Ce mesaj i-a transmis ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă

Amalia Năstase, apel disperat pe Facebook. Fosta soție a lui Ilie Năstase este voluntar și activist în sănătate, motiv pentru care a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare, transmițându-i ministrului Sănătății, un mesaj dur. Nu este prima oară când Amalia Năstase abordează acest subiect.

Vedeta a etichetat-o pe Ioana Mihăilă într-o postare pe Facebook, dar și Ministerul Sănătății, alertându-i cu privire la situația copiilor diagnosticați cu cancer. Vedeta i-a întrebat pe resposabili dacă ar fi la fel de nepăsători dacă cei dragi lor s-ar afla în situația acestor copii. „Eu o sa tot insist pana cand voi o sa dati copiilor bolnavi de cancer referate sa plece la tratament in strainatate. Zici ca le dati de la voi din salariu. Cand avem si noi un registru cu statistica copiilor vindecati de cancer in Romania?

De ce nu se dau formulare? De ce nu vorbiti ca la noi nu se trateaza in totalitate neuroblastoamele si incropiti tratamente doar ca sa va justificati postul? Chiar asa saraca e Romania incat trebuie sa lase copiii astia sa moara?

Cum va uitati, domnilor si doamnelor doctori la ei stiind ca faceti economie la casa de asigurari omorand copii? Ca stiti asta. Daca e vorba de copiii vostri tot asa faceti? Ioana Mihaila Ministerul Sănătăţii – România Guvernul României”, a fost postarea Amaliei Năstase.

Amalia Năstase a făcut de-a lungul timpului, numeroase acuzații la adresa sistemului medical din țară, explicând că acesta este învechit. Mai mult, aceasta a declarat că cei diagnosticați cu cancer nu au parte de un tratament corespunzător. Amalia a mai precizat că părinții copiilor bolnavi sunt tratați diferit în străinătate, mai ales că această boală vine la pachet cu un bagaj emoțional dificil. ”Eu sunt foarte revoltată pe tot ceea ce înseamnă tratamentul copiilor bolnavi de cancer în România. Eu am dus foarte mulți copii în Franța, la tratament, pentru că am avut câțiva cunoscuți care au avut nevoie de asta și am mai dus și alții. Și am fost și eu cu ei acolo, cu mulți! Felul în care se vorbește cu părinții, felul în care sunt tratați copiii, felul în care arată spitalul… Niciun copil nu e injectat, de exemplu, dacă nu i se pune o pastă înainte, ca să-i amorțească locul și să nu simtă”, a povestit ea într-o emisiune.

Amalia Nastase

Amalia Năstase luptă pentru copiii diagnosticați cu cancer

Fosta nevastă a tenismenului a vorbit și despre modul în care sunt tratați pacienții în spitalele din Franța, dar și tutorii acestora.

Conform acesteia, specialiștii sunt empatici, iar la capitolul acesta, cadrele medicale din România mai au de învățat. ”Afară au psihologi care vin și vorbesc și cu copiii și cu părinții. Dacă copilul plânge și e agitat, spune asistenta: știți ce? Vin mai târziu, poate se liniștește! Ei, eu nu am văzut asta în spitalele noastre. Eu am văzut numai injurii la adresa părinților. Părinții care au copii bolnavi sunt tratați prost. Se țipă la ei, se țipă la copii.Nu există așa ceva în lumea civilizată. Eu mă întreb cum un doctor, cu bună știință, poate să-i spună unui părinte: avem de toate! Am văzut foarte multă îndărătnicie la medicii de copii”, a mai spus Amalia Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: