Redactia.ro
Home » Monden » Amalia Năstase renunță la diete. Ce a făcut-o să recurgă la acest gest

Amalia Năstase renunță la diete. Ce a făcut-o să recurgă la acest gest

Amalia Năstase nu mai ține nicio dietă.

Fosta soție a lui Ilie Năstase vorbește deschis despre schimbarea în abordarea sa asupra dietei și stresului din viața sa.

Amalia Năstase, cunoscută pentru sinceritatea sa, a dezvăluit recent într-un interviu acordat emisiunii Star Matinal de la Antena Stars că a renunțat la diete și că, în prezent, se concentrează pe fasting. Vedeta a explicat decizia sa și a vorbit despre cum a evoluat atitudinea sa față de alimentație în ultimul timp.

Amalia Năstase renunță la diete

Fosta parteneră de viață a lui Ilie Năstase a împărtășit că, în timpul pandemiei de Covid-19, a avut timp să se ocupe de silueta ei, urmând diverse diete. Cu toate acestea, odată cu revenirea la un program intens și cu multe proiecte profesionale, Amalia Năstase a renunțat la diete și a adoptat un regim de fasting.

„Nu prea țin în momentul ăsta o dietă, după cum se vede. Mă rog, țin un fel de fasting, dar când ai foarte multe proiecte și muncești foarte mult, cam uiți de diete. Le-am ținut în timpul pandemiei, de stăteam acasă! Acum nu prea am timp să mă fandosesc și cu diete! O să am timp și de diete, dar când o să termin munca”, a mărturisit Amalia Năstase.

Întrebată dacă a avut momente în care a mâncat compulsiv, vedeta a recunoscut că, în perioadele de stres intens, s-a confruntat cu astfel de situații. Aceasta a explicat că, atunci când este stresată și ocupată, mănâncă mai mult, dar că devine un aspect secundar atunci când se ocupă de proiecte care o împlinesc.

„Da, clar! Când ești în cel mai mare stres posibil te oprești într-o ciocolată. Nu am controlul ăla de sine în care să zic: „Nu, acum mă duc și mănânc doi morcovi!”, dar când faci multe lucruri mișto și care te împlinesc, devine puțin secundar”, a adăugat ea.

Ce a făcut-o să recurgă la acest gest

În cadrul interviului, Amalia Năstase și-a exprimat și dorința de a slăbi, recunoscând că îi place să arate și să se simtă bine. Cu toate acestea, în prezent, vedeta se concentrează pe proiectele profesionale, amintindu-și de vremurile în care avea 53 de kilograme la 20 de ani și afirmând că „își dorește să slăbească, dar nu-și petrece toată ziua gândindu-se la asta”.

Această abordare relaxată și sinceră a Amaliei Năstase în privința dietei și stresului oferă o perspectivă realistă asupra echilibrului în viața unei vedete, cu prioritățile și provocările sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: