Redactia.ro
Home » Știri » Amanta lui Putin, Alina Kabaeva, prima apariție în public, după doi ani de dispariție misterioasă

Amanta lui Putin, Alina Kabaeva, prima apariție în public, după doi ani de dispariție misterioasă

Alina Kabaeva, gimnastă din Rusia despre care se spune că este amanta lui Vladimir Putin, a avut prima apariție în public după doi ani în care a dispărut fără urmă. S-a speculat că s-a retras pentru a da naștere a doi copii gemeni ai liderului rus.

Amanta lui Putin, Alina Kabaeva, prima apariție în public, după doi ani de dispariție misterioasă

Alina Kabaeva, gimnasta medaliată cu aur la Olimpiadă, a fost desemnată ”cea mai flexibilă femeie din Rusia”. Ea are 38 de ani și nu a mai fost văzută în public de mai bine de doi ani și jumătate. S-a scris că s-a retras pentru a naște doi  băieței gemeni într-un spital din Moscova și, evident, pentru a-i crește.

Săptămâna aceasta Alina Kabaeva și-a făcut reapariția. A le-a transmis gimnastelor ruse că sunt ”pregătite să câștige” pentru țara lor la Jocurile Olimpice. Alina Kabaerva a transmis acest mesaj prin intermediul Federației ruse de gimnastică. Mai mult, declarașția a veni la câteva zile după ce mai mulți fani s-au plâns că nu o pot contacta pe Kabaeva de ziua ei de naștere.

”Sunt foarte bucuroasă că ne-am reîntors la viața pe care o aveam, cu antrenamente, competiții, turnee și Jocuri Olimpice.Știu că fiecare dintre voi a muncit și s-a antrenat din greu, iar acum sunteți pregătite să câștigați pentru țara voastră, pentru cei care vă susțin.Mă voi ruga pentru voi și voi urmări toate competițiile”, a fost mesajul Alinei, transmis prin intermediul Federației de gimnastică a Rusiei, potrivit perfecte.ro

Potrivit The Sun  Alina Kabaeva își crește acum copiii undeva în Italia. Alte publicații internaționale zvonesc faptul că   Putin are o altă relație, cu o femeie mai în vârstă decât fosta gimnastă. Dincolo de speculații, Vladimir Putin a evitat mereu să ofere detalii. ”Am o viață privată în care nu permit niciun fel de ingerințe. Trebuie respectată”, a spus la un moment dat președintele Rusiei.

Cum s-au cunoscut gimnasta și Vladimir Putin

Pe vremea când era căsătorit, iar ea avea o relație cu un polițist, Vladimir Putin și Alina Kabaeva s-au cunoscut. Cum nimic nu este confirmat, mama Alinei a dat și mai mult curs zvonurilor: „O sportivă nu se poate îndrăgosti de un polițist? Sau chiar de un președinte?”, a spus femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini