Redactia.ro
Home » Monden » Amantlâc în showbizul românesc? Doi actori cunoscuți, fotografiați în tandrețuri

Amantlâc în showbizul românesc? Doi actori cunoscuți, fotografiați în tandrețuri

GALERIE FOTO (2)

Se conturează o idilă secretă? Doi actori cunoscuți au fost surprinși de paparazzi Ciao în tandrețuri, deși fiecare dintre ei este căsătorit cu o altă persoană. Cei doi joacă împreună într-o peliculă difuzată de postul de televiziune „PRO TV”.

Doi actori cunoscuți, prinși în tandrețuri

Adrian Nartea, protagonistul serialului „Vlad”, și colega sa de platou, Victoria Răileanu, au fost surprinși în ipostaze compromițitoare într-un restaurant din nordul Capitalei. Cei doi au petrecut câteva ore împreună, timp în care n-au făcut rabat de la gesturi tandre. S-au îmbrățișat, s-au sorbit din priviri, dar apoi au plecat separat. Într-o încercare de a disimula ce este între ei, cei doi au părăsit separat restaurantul.

Culmea e că ulterior, cei doi s-au reunit. Au mers, împreună cu ceilalți colegi de platou, la o cină în oraș. O fotografie realizată la fața locului ni-i arată pe cei doi la o distanță considerabilă unul de celălalt pentru a disimula, cel mai probabil, relația dintre ei.

doi actori cunoscuți

Ambii sunt căsătoriți cu alte persoane

Despre Adi Nartea se știe că este căsătorit cu Alina Fericeac. La rândul ei, Victoria Răileanu e căsătorită cu Conrad Mericoffer. Victoria și Conrad sunt părinții unui băiețel de 5 ani. Vorbind despre tatăl copilului ei, Victoria povestea că i-a fost coleg de facultate.

Soţul meu are un nume austriac, se numeşte Conrad Mericoffer, ne-am cunoscut în facultate. Am fost colegi de facultate, dar n-am avut treabă unul cu altul, am lucrat destul de puţin împreună, ne apreciam profesional şi altfel, un pic. Lui îi plăcea de mine şi mie de el, dar în perioade diferite, niciodată în acelaşi timp. După ce am terminat facultatea, iar el masterul am intrat în acelaşi grup de prieteni şi ne-am cuplat. Avem un copil, pe băieţelul nostru îl cheamă Carol”, a mărturisit Victoria Răileanu pentru Click.

La momentul redactării acestui articol, cei doi actori nu au făcut niciun comentariu public despre natura relației dintre ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: