Redactia.ro
Home » Monden » Amănuntul dureros din viața Romaniței Iovan. Designerul a pierdut o sarcină

Amănuntul dureros din viața Romaniței Iovan. Designerul a pierdut o sarcină

Amănuntul dureros din viața Romaniței Iovan. Celebrul designer este de aproape zece ani împreună cu avocatul Iulian Gogan. Iubirea lor se pare că dăinuie, având în vedere că nimeni nu le dădea vreo șansă de relație stabilă, deoarece Iulian Gogan este mai tânăr decât Romanița Iovan. S-a speculat mult timp că cei doi s-au căsătorit în secret, însă, într-un interviu recent, creatoarea de modă a dezmințit acest lucru, deoarece ei au ales să nu depindă de un act al unirii destinelor. În același interviu, Romanița Iovan a mărturisit că a pierdut o sarcină.

Amănuntul dureros din viața Romaniței Iovan. Designerul a pierdut o sarcină

Amănuntul dureros din viața Romaniței Iovan. Iulian Gogan și Romanița Iovan sunt de aproape zece ani împreună. Chiar dacă de-a lungul timpului s-a scris că cei doi s-au căsătorit în secret, designerul a spus într-un interviu recent că nu este adevărat, deoarece ei au ales să nu facă acest pas. Un alt lucru interesant, dar dureros, de altfel, pe care l-a dezvăluit Romanița Iovan este faptul că a pierdut o sarcină, informează revista Avantaje.

„Chiar ne gândeam, mai avem puțin și facem aproape 10 ani. Eu mă mir, cum cred că se miră și el și cum se miră o grămadă de oameni, care nu au dat nicio șansă unei relații formată dintr-un personaj masculin mult mai tânăr decât personajul de gen feminin, eu adică. Dar la noi chiar a funcționat. Niciunul dintre noi nu a mers pe o rețetă. Nici eu nu am dat șanse acestei relații, poate nici el, pentru că nu am mers pe ideea să intrăm într-o relație extrem de serioasă. Eu nu am vrut să mă căsătoresc, nici el, dar am mers pe o relație de încredere. Probabil diferența de vârstă, probabil maturitatea mea i-a dat și lui ceva, pentru că el s-a maturizat normal”, a spus Romanița Iovan prentru Viva.

Romanița Iovan: ”Este bărbatul cu care am stat cel mai mult”

Designerul a mai precizat că relația cu Iulian Gogan este cea mai lungă pe care a avut-o până acum. Romanița Iovan a rămas și însărcinată în cei aproape zece ani, dar a pierdut copilul care-și dorea să fie fetiță. Nu cunoaște cauza care a dus la pierderea sarcinii.

”Este până la urmă bărbatul cu care am stat cel mai mult în viață. A fost cea mai lungă relație.  Vreau să mă eliberez de toate activitățile care mă țin contrânsă și legată în viața mea. (…) Sunt mireasa lui în fiecare zi. Fără planuri, prezentul este cel mai sigur. (…) Am fost însărcinată cu Iulian, ne-am fi dorit să fie o fetiță. Am pierdut sarcina, nici nu știu de ce. Și el are un băiat,’ a mărturisit Romanița Iovan.

După moartea lui Adrian Iovan, Romanița spune că viața i s-a schimbat complet, deși îi este greu și acum. De altfel, a precizat că fiul lor, Albert, a refuzat o diplomă de la Colegiul Medicilor în memoria decesului tatălui său.

„Mi s-a schimbat viața la 180 de grade. E greu, și în continuare este greu. Dar cred că lucrurile au intrat pe un făgaș, încercăm să putem face ceva pentru Adrian, și în primul rând pentru Albert, că el este pilonul principal.După accident m-au sunat niște medici de la Colegiul Medicilor să-mi spună că vor să îi dea o diplomă în memoria tatălui său. M-am consultat cu el și a avut un răspuns foarte matur pentru un copil de 7 ani.  (…) Albert mi-a spus că el nu are nevoie de nicio diplomă pentru că dintr-un avion plin de medici, niciunul nu a putut să îl ajute pe tatăl lui. (…) La 18 ani ai lui, eu voi face 60. Și am zis că atunci o să mă plimb,” mai povestit Romanița Iovan.

Fiul Romaniței Iovan a crescut și este copia pilotului Adrian Iovan - WOWBiz

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: