Redactia.ro
Home » Monden » Romanița Iovan are 55 de ani, dar n-are niciun rid pe chip. Care este trucul ei

Romanița Iovan are 55 de ani, dar n-are niciun rid pe chip. Care este trucul ei

GALERIE FOTO (2)

Frumoasa creatoare de moda Romanița Iovan arata sensațional la cei 55 de ani împliniți anul acesta. În plus, ea este adepta unui stil de viață sănătos, astfel că, încearcă pe cât de mult posibil să evite tentațiile dulci care se depun.

Romanița Iovan pare să fi oprit timpul în loc. Creatoarea de moda nu are niciun rid, în ciuda vârstei de 55 de ani împliniți în acest an. Fostul fotomodel a mărturisit în repetate rânduri că îi place stilul de viață sănătos, unde îmbină anumite restricții alimentare cu sportul. „Mănânc sănătos, dar nu de ieri, de azi, ci de ani buni. Eu sunt foarte pofticioasă și nu rezist la prăjituri, dar pentru o tartă fac o oră de sport în plus”, declara Romanița Iovan pentru Libertatea.

La 20 de ani, Romanița era fotomodel

Stilul de viață ales de Romanița Iovan este unul sănătos și adoptat în urma cu 35 de ani, chiar daca este vorba și de restricții alimentare. Aceasta a mărturisit că îi plac legumele și fructele și că încearcă să tina pasul cu iubitul mai tânăr cu 12 ani, cu care are deja o relație de peste 10 ani.

„Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe, de în, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez. Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol”, marturisea Romanița pentru revista Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: