Redactia.ro
Home » Monden » Amna a ajuns din nou la spital! Ce se întâmplă cu artista

Amna a ajuns din nou la spital! Ce se întâmplă cu artista

GALERIE FOTO (2) Amna a ajuns din nou la spital!

Amna a ajuns din nou la spital! După ce s-a întors de la Survivor România, Amna a ajuns în sala de operații. Vedeta s-a operat la începutul lunii februare, de fiere, o operație deloc ușoară. Însă, acum vedeta și-a anunțat fanii că va ajunge, din nou, la spital, dar este foarte optimistă că lucrurile vor fi pozitive.

Amna a ajuns din nou la spital! Ce se întâmplă cu artista

Amna a ajuns din nou la spital! Artista le-a arătat fanilor săi cât de puternică este, participând la Survivor România. Cu toate astea, Amna a fost eliminată din concurs, iar la scurt timp după ce a ajuns acasă, aceasta a fost operată. Mai exact, artista s-a operat de fiere la începutul lunii februarie, iar acum, vedeta a anunța că ajunge, din nou, pe mâna medicilor. Din fericire, operația de fiere a fost un adevărat succea, pentru că lucrurile au decurs ca la carte. ”Dragii mei, am ieșit de la Terapie Intensivă chiar acum jumătate de oră. Știu că așteptați răspunsul meu, să vă spun cum sunt. Operația a ieșit super. Mulțumim lui Dumnezeu că nu au fost complicații. Dureri am bineînțeles, dar în câteva zile cu siguranță voi pleca acasă”, le transmitea Amna fanilor săi la scurt timp după ce s-a operat.

Amna, pe patul de spital

Dar acum, la câteva săptămâni de la externare, în prima zi de primăvare, Amna a anunțat că se întoarce la spital. Nu, nu este vorba despre vreo problemă de sănătate, ci artista merge la medicul care a operat-o pentru a-i scoate firele, trecând perioada grea de după intervenția chirurgicală. Ca de obicei, vedeta este optimistă și curajoasă, spunânde-le susținătorilor săi speră ca medicul, să îi permită să se reîntoarcă la viața de dinainte de operație. ”Să aveți o săptămână minunată! Eu îmi curaj să mă pregătesc și să plec spre spital pentru că astăzi scot firele. Sper din tot sufletul să fie totul în regulă, pentru că totul pare în regulă, nu văd de ce nu ar fi. Am un sentiment bun și cred că în curând o să încep și sportul. Așa simt eu că o să mi se spună astăzi, că pot începe sportul într-o săptămână. Așa visez eu”, a spus Amna pe pagina sa de Instagram.

De ce a plecat Amna de la Survivor România 2021

Amna a fost primul concurent eliminat de la Survivor România, sezonul 2. După ce a fost eliminată, Amna a fost nevoită să mai rămână câteva zile în Republica Dominicană, pentru că medicii i-au interzis să zboare, organismul acesteia fiind mult prea slăbit după două săptămâni de competiție. Într-o emisiune Tv, vedeta a mărturisit care a fost motivul real din cauza căruia a fost obligată să părăsească competiția. Artista a spus că probleme de sănătate pe care le-a avut, au contribuit la aceată decizie. „Mâinile mele nu arătau foarte bine, am avut foarte multe branule, am fost foarte deshidratată, doctorii și-au făcut treaba. Nu mai suportam. Am făcut la analize și am avut atâtea branule în mână încât nu mai puteam.Am făcut tot ce am putut în emisiune, îmi pare foarte rău că nu am rămas în emisiune, doar că sănătatea primează și e bine să stii când să te retragi”, a mai spus Amna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: