Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Amna după operație! Noi detalii despre starea ei de sănătate

Cum se simte Amna după operație! Noi detalii despre starea ei de sănătate

GALERIE FOTO (3) Cum se simte Amna după operație! Noi detalii despre starea ei de sănătate

Amna a trecut prin clipe cumplite atunci când a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Fanii au fost foarte îngrijorați în legătură cu starea ei de sănătate.

Cum se simte Amna după operație

Recent, Amna a trecut printr-o intervenție chirurgică destul de complicată. Fanii au fost foarte îngrijorați și au asaltat-o cu mesaje pentru a afla dacă totul este în regulă. Acum, după ce totul a trecut cu bine, artista a vrut să-i liniștească pe urmăritorii ei.

Amna i-a ținut la curent pe aceștia cu modul în care evoluează starea ei de sănătate. Se pare că artista nu trece printr-o perioadă extrem de roz, dar încearcă să fie puternică și să-și păstreze optimismul. Se pare că problemele ei de sănătate s-au accentuat odată cu plecarea acesteia în Republica Dominicană, unde a participat la Survivor România 2021.

Amna își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei pe contul de Instagram. Acum, când trece prin momente mai dificile, după operația la fiere. Vedeta nu ezită să le povestească cu lux de amânunte tot ceea ce simte în urma intervenției chirurgicale.

”Dragii mei, am ieșit de la Terapie Intensivă chiar acum jumătate de oră. Știu că așteptați răspunsul meu, să vă spun cum sunt. Operația a ieșit super. Mulțumim lui Dumnezeu că nu au fost complicații. Dureri am bineînțeles”, le povestea Amna în urmă cu o zi pe rețelele de socializare.

Mai mult, vedeta le-a povestit internauților că a avut o noapte dificilă, iar problemele nu au ocolit-o. Aceasta abia așteaptă să se recupereze după intervenția suferită și să se întoarcă acasă și să fie alături de soțul și de fiul ei, cărora le duce dorul în fiecare zi.

”Eu sunt, dacă n-ați văzut ceva mai gelben de atât. Bilirubina mea își face de cap. Am aberat azi-noaptea o grămadă, am început să delirez, deși n-am avut febră, cred că de la toate medicamentele. M-au suportat eroinic oamenii ăștia. Îmi spuneau să-i sun când mi se termina branula, dau eu mă culcam la loc. Sper să fiu bine și să plec cât mai repede acasă, asta e tot ce-mi doresc”, a povestit Amna pe InstaStory.

Amna, despre chinul îndurat la Survivor România

Amna s-a întors în România din Republica Dominicană, acolo unde a participat în competiția Survivor Romania 2021. Aceasta s-a întors din cauza unor probleme digestive și de curând a povestit experiența prin care a trecut în competiție, dar și cât de periculos a fost.

”Când am ajuns acolo, nu mă înțelegeam cu jungla, ce aveam trăgeam peste fața, ca să nu cadă vreo tarantulă pe față. Apa avea doi metri, două colege erau să se înece. Nu am sărit pentru că era periculos, nu te duci să mori acolo. Apa era adâncă, când am sărit din barcă. În competiție am intrat într-o apă mai mica un pic, înainte de competiție, am luat doar patu ore de înot. Suntem cu mult bun simț amândoi (n.red. Lucian Barbu, care a fost la echipa Războinicilor) și am văzut că am deranjat presa cu chestia asta… A apărut o știre că am stat în aceeași cameră cu Lucian”, a declarat Amna la o emisiune TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: