Redactia.ro
Home » Monden » Amna a dat cărțile pe față. Despre căsnicie, muzică și Survivor, fără perdea!

Amna a dat cărțile pe față. Despre căsnicie, muzică și Survivor, fără perdea!

Puțini sunt cei care știu că Amna a crescut la țară. S-a născut cu probleme la ochi și s-a operat la vârsta de 6 luni. Născându-se în Slatina, fiind un aer foarte poluat, doctorii le-au recomandat părinților artistei să o crească într-un loc cu aer curat.

Astfel, Amna s-a bucurat de iubirea bunicului său care o punea mereu să-i cânte atunci când mergea la cosit. Bunicul avea un casetofon unde ascultau piese non-stop. Artista își amintește cu drag de momentele din copilărie în care se dădea în leagăn și asculta muzică. Uneori, seara, mai aduna „băbuțele“ la poartă și dădea spectacole improvizate pentru ele. Dansa lambada, cânta.

What’s UP: „Amna, îți distrug cariera…”

Hitul Amnei care i-a schimbat viața. La începuturi, radioul era cartea de vizită a oricărui artist. În prezent, radioul a pierdut teren în fața youtubeului. Însă, Amna a luat cea mai bună decizie atunci când nu l-a ascultat pe What`s UP.

„Arme…Țin minte cum a ieșit piesa aia. El făcuse o prostie, eu nu mai intram pe radio… un băiat extraordinar de talentat, dar care mai face câte o prostie. M-am dus la Moga în studio și zic << Băi Whatzzy, tu nu vrei mă să intri pe o strofă pe piesa asta?>> Și îmi zice: <> I-am zis: <>“, a povestit Amna râzând la Acasă la Măruță.

Și așa au ajuns din doi oameni care erau întru-un impas cu carierele lor, la o piesă hit, number 1 pe rodio.

Deși acum are un trup de invidiat, la începutul carierei sale, Amna s-a confruntat cu kilogramele în plus. Artista a povestit despre pasiunea pe care o avea pentru muzica lui Marius Moga pe vremea când încă visa să ajungă o cântăreață „așa ca Moga“. Anii au trecut, iar blondina a ajuns în studioul celui pe care îl asculta cu atâta plăcere.

Artista și-a amintit primul lucru pe care i l-a spus Moga atunci când s-au cunoscut: „Dacă vrei să faci muzică, dă jos portbagajul ăla.“ Vedeta îl apreciază pe producătorul muzical pentru sinceritatea cu care a întâmpinat-o. „Ce bine mi-a zis. M-a motivat“

Tatăl artistei a recurs la un gest extrem. I-a scos frigiderul din casă pentru a o ajuta să slăbească!

„Tată, îți mulțumesc că ai scos frigiderul ăla că altfel…Frigiderul era gol. L-a desfințat din casă. Nu mai mânca nimeni acasă. Aveam 18 ani. M-au plăcut băieții și așa.“

Amna, despre căsnicie și mamă singură

Amna este o figură discretă. Artista nu a prea dat din casă niciodată, însă Măruță a avertizat-o că e uns cu toate alifiile. O greșeală, căci artista a fost și mai atentă la ce a declarat pentru a nu lăsa loc de interpretări.

Când a venit vorba despre motivul divorțului, artista a exprimat clar că anumite lucruri care s-au petrecut într-o noapte de inviere i-au confirmat faptul că soțul său nu o mai iubea. Vedeta s-a simțit nerespectată și a punctat că acesta este motivul pe care îl poate dezvălui: „lipsă de respect“.

Divorțul, cu un copil la mijloc, nu este cel mai fericit lucru din viața nimănui. Cei doi s-au așezat la o discuție alături de părinții Amnei în care artista a spus că ea își dorește să se separe. Inițial, lucrurile au fost așa cum le-a dorit, însă, tatăl său i-a sugerat să mai încerce o dată. În scopul de a proteja familia și a nu zice pas la primul hop. Astfel, Amna și soțul ei au continuat căsnicia încă aproximativ 2 ani.

Vedeta a povestit că a trecut prin clipe cumplite după divorț. A avut zile când nu avea ce să pună pe masă, iar pensia alimentară pentru David era doar pe hârtii. În prezent, lucrurile între ea și tatăl lui David pare că au intrat pe un făgaș normal, împărțind cheltuielile când vine vorba de copil.

Vedeta a povestit și despre trauma prin care a trecut o dată cu participarea la Survivor, la KanalD. Constrânsă de situația financiară precară, a acceptat să plece în junglă pentru a pune pâinea pe masă. Acolo s-a îmbolnăvit, a fost diagnosticată, a făcut foamea și cel mai rău a simțit că ceva nu era ok acasă.

Revenită pe plaiurile mioritice, fiul ei i-a reproșat într-o seară că a abandonat-o. Amna, a fost greu încercată, dar întotdeauna a mers înainte cu credință și înțelepciune. Lucruri dobândite de la vecina Donca.

Interviul integral îl găsiți aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: