Redactia.ro
Home » Monden » Amna a fost diagnosticată cu o boală incurabilă: „Nu mai știam dacă mă mai trezesc”

Amna a fost diagnosticată cu o boală incurabilă: „Nu mai știam dacă mă mai trezesc”

GALERIE FOTO (5) Amna a fost diagnosticată cu o boală incurabilă

Amna a fost diagnosticată cu o boală incurabilă. Îndrăgita artistă a trecut prin momente dificile după ce a fost diagnosticată cu cancer. Amna a riscat totul și a trăit cu gândul că oricând ar putea muri. Ulterior, vedeta a aflat că nu este bolnavă, iar când credea că lucrurile revin la normal, cântăreața a divorțat de fostul soț.

Amna a fost diagnosticată cu o boală incurabilă: „Nu mai știam dacă mă mai trezesc”

Amna este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața a trăit clipe cumplite în urmă cu ceva timp. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer, iar timp de un an de zile a trăit cu gândul că oricând poate muri. În momentul acela, Amna trebuia să se opereze, dar interventia chirurgicală nu a mai avut loc, din cauza unei probleme pe care a avut-o medicul ce avea grijă de ea. Până la urmă, artista a reușit să ia legătura cu un medic ce a ajutat-o și în trei luni a fost bine.

Am fost diagnosticată cu o boală incurabilă…dar nu am fost bolnavă propriu-zis, am fost diagnosticată prost. Un an de zile am trăit cu ideea că mai am puțin de trăit și că nu pot avea copii niciodată. Am trăit o dramă un an de zile…Am sunat să anulez operația, oricum n-o făceam. Asistenta doamnei dotor mi-a spus că își anulase toate operațiile pentu că soțul făcuse atac cerebral. Nu mergea să mă opereze”, povesteşte Amna.

Gândul că a doua zi ar putea muri a determinat-o pe Amna să ia și o decizie radicală. Aceasta a renunțat la munca de translator, și a investit toate economiile într-o piesă cu care s-a lansat în muzică.„Îmi dădeam duhul, cântam ca și cum ar fi fost ultima oară, că eu nu mai știam dacă mă mai trezesc. (…) În fiecare marți mergeam și făceam analize și mă rugam să fie bine…”.

Amna a divorțat de soțul ei

În 2019, Amna a divortat după 9 ani de căsnicie. Cântăreața si sotul ei aveau o relație de 12 ani , dar si un băiețel. Amna a dezvăluit că nu se mai simtea respectată în fosta casnicie, motiv pentru care a luat decizia de a divorta. „Nu mai eram respectată de soțul meu. Ai avut puterea să iei tu decizia, dar te întrebi de ce ai luat decizia, și toată vina rămâne cumva asupra ta, pentru că tu ai luat decizia. (…) Cred că cel ai dureros lucru de pe pământ este să ai o căsnicie de ani de zile şi să-ţi dai seama că tu nu-i lipseşti fostului partener”, mărturiseşte Amna.

Chiar și așa, vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa tatălui copilului ei. „Relația cu fostul meu soț a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, pentru că îl avem pe David, am creat atâtea amintiri împreună. Mă gândesc la el cu drag, îi vreau tot binele din lume, vreau să fie fericit, îmi pare rău că nu am reușit să vorbim, să ne înțelegem ca oamenii.”, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: