Redactia.ro
Home » Monden » Ana Baniciu, atac dur la adresa Danei Budeanu: „Vreau doar să tacă. Atât. Are o răutate…”

Ana Baniciu, atac dur la adresa Danei Budeanu: „Vreau doar să tacă. Atât. Are o răutate…”

GALERIE FOTO (4) Ana Baniciu, atac dur la adresa Danei Budeanu

Ana Baniciu, atac dur la adresa Danei Budeanu. Actrița a mărturisit că Dana Budeanu a criticat-o de mai multe ori pentru felul în care se îmbracă. Sătulă de ele, Ana Baniciu a răbufnit.

Ana Baniciu, atac dur la adresa Danei Budeanu: „Vreau doar să tacă. Atât. Are o răutate…”

Ana Baniciu este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în mediul online are o comunitate foarte mare. Blondina este urmărită de mii de utilizatori, dar se pare că nici ea nu a scăpat de criticile Danei Budeanu. Invitată în podcast-ul lui Radu Țibulcă, că și-a cumpărat cu mulți bani o rochie creată de Dana Budeanu, dar a ajuns să fie criticată de ea. Aceasta a povestit că în urmă cu ceva timp și-a dat toți banii pentru a cumpăra o rochie creată de Dana Budeanu.

Dana Budeanu… de la care am cumpărat o rochie acum mulți ani. A fost o chestie, mă rog… Eram cu Lala Band, cu ”Pariu cu viața”. Trebuia să cumpăr rochia asta ca să ne prezentăm la un eveniment. Poate va vedea vreodată acest podcast și să-i spun că eu mi-am dat banii de pe un turneu cu Lala Band, de pe multe cântări cu Lala Band și am plătit o rochie de-ale ei. După care o vedeam pe YouTube cum vorbea în nenumărate rânduri despre mine”, a spus Ana Baniciu.

De asemenea, actrița a declarat că stilista a jignit-o în nenumărate rânduri, iar într-un video s-a luat de casa ei. „La un moment a fost un lucru care m-a deranjat foarte tare. A zis: ”Dacă stai într-o sărăcie de casă mai bine nu te mai posta”. Sărăcie sau nu… este o casă pe care eu mi-am dorit-o cu tot sufletul. Nu cred că mi-am dorit ceva mai mult decât casa asta în care stau. Nu cred că am muncit mai mult pentru ceva decât pentru casa mea. E munca mea și nici nu vreau să mi-o aprecieze ea. Vreau doar să tacă. Atât.Are o răutate, dar e o femeie foarte deșteaptă. Își face reclamă pe spatele altor femei sau altor oameni care se îmbracă cum se îmbracă. Poate nici mie nu-mi plac ținutele făcute de ea, dar e o chestie de gust aici”, a mai spus Ana Baniciu.

Din ce câștigă bani Ana Baniciu

Frumoasa blondină este împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Ana Baniciu este într-o relație, iar în urmă cu câteva luni a fost cerută în căsătorie. În vârstă de 28 de ani, artista se poate lăuda cu multe proiecte de succes. Ana a apărut în producția LALA Band, dar și în serialul „Pariu cu viața”. De asemenea, a participat alături de Raluka la Asia Express și au câștigat marele premiu.

Eu o să mai fac business, dar nu cu haine. Mi-am dat seama că este un business foarte greu de făcut în România, adică ori pornești măreț cu sute de mii de euro și faci spectacol, ori pornești decent, dar decent rămâi. E o piață care e atât de plină de haine mișto și de ieftine încât de ce să mai faci asta. Am învățat ce e, ce implică și nu mi-a plăcut.În schimb, m-aș băga în real-estate. Mă gândesc foarte serios să investesc niște bani în asta. Îmi place foarte mult, nu este neapărat sigur. Vreau să investesc în continuare, așa cum fac de 20 de ani, în mine”, a explicat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini