Redactia.ro
Home » Monden » Ana Baniciu și Edi Kovacs sunt pregătiți să-și întemeieze o familie.„Apare copilul înainte de nuntă..”

Ana Baniciu și Edi Kovacs sunt pregătiți să-și întemeieze o familie.„Apare copilul înainte de nuntă..”

GALERIE FOTO (2)

Ana Baniciu și Edi Kovacs sunt hotărâți să-și petreacă tot restul vieții împreună, iar pe lista lor de dorințe se pare că se numără și întemeierea unei familii. Artista a mărturisit recent că-și dorește să devină mamă, bucurie pe care probabil o va simți chiar înainte să îmbrace rochia de mireasă.

Ana Baniciu s-a afirmat în ultimii ani pentru talentul său muzical, dar și pentru viața sa personală foarte fericită. A împărtășit cu publicul său cele mai frumoase momente, iar veștile bune de la ea nu se opresc să apară.

Ana Baniciu și Edi Kovacs s-au logodit

Artista are o relație de lungă durată cu Edi Kovacs, care a început chiar în timpul pandemiei. Cei doi au fost infectați în același timp cu Covid-19, iar experiența i-a adus mult mai aproape. Mai exact, artista a luat boala de la partenerul său, care a fost astfel nevoit să-i poarte de grijă în timpul izolării.

Ana a apreciat foarte mult atitudinea bărbatului, mai ales că i-a rămas alături și în momentele dificile. A avut ocazia să o cunoască într-o altă ipostază a sa, în care poate multe femei ar evita să fie văzute de partenerii lor, iar atitudinea lui a făcut-o pe artistă să realizeze că legătura lor este într-adevăr specială.

„I-am zis, dacă tot mi-ai dat Covid, te rog să te ocupi acum. De atunci la mine a rămas. Edi m-a văzut în niște momente nu prea plăcute, când eram bolnavă, și atunci mi-am dat seama că omul ăsta chiar mă place cu adevărat!”, a dezvăluit Ana Baniciu pentru click.ro.

Cei doi au realizat că vor să-și petreacă tot restul vieții împreună, așa că cererea în căsătorie nu a întârziat să apară. Edi Kovacs a cerut-o de soție pe Ana în timpul unei vacanțe la Budapesta, iar răspunsul ei a fost, bineînțeles, unul afirmativ.

Ana Baniciu și Edi Kovacs sunt pregătiți să-și întemeieze o familie

După ce și-au anunțat în mod public logodna, tânăra artistă a mărturisit că planurile de nuntă vor fi amânate până la finalul pandemiei. Chiar dacă nimeni nu poate să spună cu certitudine când se va întâmpla acest lucru, Ana și Edi își doresc o nuntă mare, fără restricții. Sunt dispuși să aștepte, însă planurile lor de viitor vor continua.

Ana Baniciu a mărturisit că este pregătită să devină mamă pentru prima oară, lucru care probabil se va întâmpla înainte să îmbrace rochia de mireasă. Acesta a fost poate un indiciu pentru publicul său, care curând este posibil să aibă parte de o nouă veste minunată din partea acesteia.

„Nuntă nu facem până când pandemia nu se va încheia. Când se va încheia atunci putem vorbi și despre nuntă. Fără restricții, fără Poliție, fără teste Covid! Poate apare copilul înainte de nuntă…eu așa cred!”, a mai spus Ana Baniciu pentru acceași sursă citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: