Redactia.ro
Home » Știri » Ana Maria Vasiliu, tânăra care a murit în condiții tragice în Olanda, se pregătea de nuntă. Marele eveniment urma să aibă loc în trei saptămâni

Ana Maria Vasiliu, tânăra care a murit în condiții tragice în Olanda, se pregătea de nuntă. Marele eveniment urma să aibă loc în trei saptămâni

Ana Maria Vasiliu, tânăra care a murit în condiții tragice în Olanda, se pregătea de nuntă

Detalii tragice continuă să iasă la iveală în cazul crimei din Olanda, unde Ana Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, finalist al emisiunii „Puterea Dragostei”, a fost ucisă cu sânge rece. Ana Maria, în vârstă de 34 de ani, a fost omorâtă cu doar trei săptămâni înainte de nunta care trebuia să aibă loc pe 29 septembrie. Cuplul era cununat civil din 2019, dar plănuiau să-și unească destinele și religios în fața lui Dumnezeu, la biserică.

A fost ucisă cu doar trei săptămâni înainte de nuntă

Nunta ar fi trebuit să aibă loc în Rovinari, orașul natal al lui Gabriel, unde cei doi locuiau împreună. Părinții lui Gabriel pregătiseră banii pentru darul de nuntă, dar, din păcate, acești bani au fost folosiți pentru repatrierea trupului neînsuflețit al Anei Maria și pentru organizarea funeraliilor, costurile fiind de ordinul a câteva mii de euro.

Gabriel Vasiliu, finalist al celui de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei”, a cunoscut-o pe Ana Maria la puțin timp după încheierea filmărilor. Cei doi s-au îndrăgostit rapid și au decis să se căsătorească civil în 2019. Cu toate acestea, din motive personale, au amânat nunta religioasă până în 2023, când totul părea să fie perfect pregătit.

Timp de luni de zile, Ana Maria și socrii ei au muncit intens pentru a pregăti fiecare detaliu al nunții. Invitațiile au fost trimise prietenilor și apropiaților, iar totul părea să meargă conform planului. Data stabilită pentru cununia religioasă era 29 septembrie, iar evenimentul urma să aibă loc în Rovinari, orașul în care cei doi locuiau împreună.

Gabriel, încarcerat la Penitenciarul Târgu Jiu

Un detaliu trist care a agravat și mai mult situația este că Gabriel Vasiliu se află în închisoare de patru luni, ispășindu-și o pedeapsă la Penitenciarul Târgu Jiu. Acesta intenționa să solicite o permisie pentru a putea participa la nunta sa, însă, din nefericire, tragedia a făcut ca totul să ia o turnură dramatică.

„Luna aceasta, pe 29, aveam nunta copiilor la Rovinari, iar acum ne pregătim de înmormântare”, a declarat Tincuța Vasiliu, soacra Anei Maria, cuprinsă de durere pentru Cancan.

Părinții lui Gabriel puseseră deja deoparte banii care trebuiau să fie darul de nuntă pentru cei doi tineri. În urma tragediei, acești bani au fost folosiți pentru a acoperi costurile repatrierii trupului neînsuflețit al Anei Maria și pentru înmormântare.

„Cu banii care erau darul nostru de nuntă am plătit repatrierea și înmormântarea”, a declarat Tincuța Vasiliu, exprimându-și regretul profund.

Conflictele între familii cu privire la locul înmormântării

Un alt aspect sensibil al tragediei a fost legat de locul în care va fi înmormântată Ana Maria. Soacra ei și-ar fi dorit ca tânăra să fie îngropată la Rovinari, unde locuise împreună cu Gabriel. Însă frații Anei Maria au decis ca aceasta să fie înmormântată la Ploiești, orașul său natal. Acest lucru a generat tensiuni între cele două familii.

Le-am zis dacă nu vreți s-o aduceți la Rovinari, bine, am fost de acord. Le-am spus: Vă rog să mă lăsați să-mi plâng fata! Era ca fiica mea. Eu o să îi fac pomană și tot ce trebuie la casa lor din Rovinari, unde stăteau. Vom fi toți la înmormântare. Gabriel o să facă tot posibilul ca să vină la înmormântare, dar nu depinde de el. Mie nu poate să-mi interzică nimeni să merg la înmormântare, există poliție”, a adăugat femeia.

Gabriel Vasiliu, aflat încă în închisoare, speră să poată obține o permisie pentru a participa la înmormântarea soției sale. Totuși, această decizie nu depinde în totalitate de el, iar familia așteaptă să vadă dacă va putea fi prezent pentru a-și lua rămas bun.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: