Redactia.ro
Home » Monden » Ana Morodan, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Vedeta a izbucnit în lacrimi la TV: „Cruella nu e chiar Cruella”

Ana Morodan, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Vedeta a izbucnit în lacrimi la TV: „Cruella nu e chiar Cruella”

GALERIE FOTO (6) Ana Morodan, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată!

Ana Morodan, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Are o viață liniștită și lipsită de griji. Mai mult, nu le permite celorlalți să-i strice dispoziția sau să o supere. Ana Morodan este una dintre cele mai apreciate bloggerițe din România și tot timpul reușește să atragă atenția oriunde ar merge. Recent, vedeta a izbucnit în lacrimi la TV. Ce a emoționat-o pe Ana Morodan?

Ana Morodan, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Vedeta a izbucnit în lacrimi la TV: „Cruella nu e chiar Cruella”

Ana Morodan, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate bloggerițe din România. Vedeta activează în mediul online de ani buni, iar vedete îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Invitată în podcast-ul “La cină”, cu Ionela Năstase și Adi Hădean, Ana Morodan a vorbit despre un subiect sensibil, vedeta izbucnind în lacrimi. Ana a vorbit despre acte de caritate, povestind că locul unde are biroul este o bătrânică neajutorată, motiv pentru care vedeta tv a ajutat-o. Deși nu a vrut să vorbească despre acest subiect, Ana a subliniat faptul că a ales să facă acest lucru pentru că este vorba despre o persoană singură. De asemenea, blondina a izbucnit în lacrimi, fiind sensibilă când vine vorba despre oamenii neputincioși. E un gest mic pe care am ales să îl fac în fiecare zi.

Mă impresionează oamenii care sunt neputincioși, nu bătrânii neapărat. De asta nici nu umblu pe stradă, de obicei umblu cu șoferul sau cu mașina. Nu pot să vâd copii, bătrâni, oameni care se chinuie. Îmi vine să îi salvez pe toți. Mă impresionează oamenii care nu au pe nimeni, pentru care viața a fost nedreaptă cu ei și îmi vine să îi ajut pe toți, dar sunt neputincioasă. Acest lucru mă pune jos și să știi că acesta a fost motivul pentru care nu am mai ieșit din casă”, a spus printre lacrimi Ana Morodan.

Blondina își dorește să ajute toți oamenii neputincioși, mai ales copiii care nu au posibilități și se află pe străzile din Capitală cerșind. „Eu nu pot să mă duc la Unirii, unde sunt mulți oameni care cerșesc. Nu pot să concep că eu ies de la magazin cu plasele pline și cineva lângă mine, un copil de trei ani, încearcă să-mi vândă o carte sau cerșește. Nu pot să duc. În definitiv Cruella nu e chiar Cruella. V-am zis să vă uitați atent la personajele negative degeaba sau poate doar se protejează. Și să știi că nu îmi este rușine să plâng la televizor„, a mai spus Ana Morodan.

Ana Morodan nu își dorește să devină mamă

Ajunsă la o vârstă la care cele mai multe femei își doresc să devină mame, Ana Morodan a mărturisit că nu vrea să audă de acest lucru. Vedeta simte că viața ei este mult prea agitată și nici nu i s-a dezvoltat instinctul matern, motiv pentru care, cel mai probabil, nu va deveni niciodată mamă.

“Am simțit tot timpul că viața asta este despre mine! Și nu dintr-un egoism, ci dintr-un mecanism de a mă găsi pe mine cu adevărat. Și vreau să fac asta și cred că este la fel de important ca a fi părinte. Îi respect cu adevărat pe cei care sunt părinți responsabili, dar eu nu pot să fac asta. Și nu vreau să fac asta din cauza presiunii unei societăți. (…) Însă pot să spun că aș adopta un copil, oricând. Mi se pare că viața mea extravagantă ar fi mult mai benefică decât un orfelinat”, a mai spus Ana Morodan, în emisiunea “La cină”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: