Redactia.ro
Home » Monden » Ana Morodan, despre operațiile estetice. „Contesa digitală” se amuză pe seama propriilor complexe: „Da, fraierilor, stiu că am…”

Ana Morodan, despre operațiile estetice. „Contesa digitală” se amuză pe seama propriilor complexe: „Da, fraierilor, stiu că am…”

GALERIE FOTO (4)Ana Morodan, despre operațiile estetice.

Ana Morodan, despre operațiile estetice. Nu se ferește să folosească filtre pe rețelele de socializare sau să se machieze extravagant. Ana Morodan se numără printre vedetele asumate de faptele lor și care se simt mândre de corpul lor. Contes Digitală a vorbit despre operațiile estetice, dar și cum reușește să se amuze pe seama propriilor defecte.

Ana Morodan, despre operațiile estetice. „Contesa digitală” se amuză pe seama propriilor complexe: „Da, fraierilor, stiu că am…”

Ana Morodan, despre operațiile estetice. Multe vedete se ascund că au trecut pragul medicilor esteticieni, deși fizicul lor spune altceva. Ana Morodan este o personalitate extrem de transparentă, iar defectele sale o îndeamnă că se amuze și să treacă cu umor peste ele. “Contesa Digitală” a vorbit despre operațiile estetice, dar și la ce intervenții apelează.

Vedeta susține că, momentan nu dorește să își schimbe trupul cu ajutorul operațiilor estetice, ci preferă să se amuze pe seama defectelor sale. „Mi-e frică să bag un corp străin în mine, dar la un moment dat. Însă deocamdată mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu. Faptul că zic eu așa că am ț***e lăsate pe Instagram, o zic așa de doru lelii. Și o zic gen: “Da, fraierilor, știu că am ț***e lăsate” Să ne calmăm! Ce să vedeți, Planeta încă se învârte!Faptul că fac mișto de mine și că vorbesc cu lejeritate și îngăduință și simpatie. A fost un drum și încă este un drum de acceptare de sine, de iubire de sine, de cunoaștere, de autocunoaștere. Da, practic, văd că este un drum pe care, în special, femeile îl caută și nu ajung acolo„, a declarat Ana Morodan pentru Cancan.

Ana Morodan a recunoscut că apelează la anumite intervenții estetice

Ana Morodan a declarat că se simte foarte bine cu trupul său și a învățat să se accepte așa cum este, fără a apela la ajutorul medicilor esteticieni. De asemenea, vedeta a recunoscut că se numără printre faimoasele care își pun botoc și acid hialuronic. „Adevărul este că, îți spun sincer, eu cred că m-am născut cu acest miserupism. Din acest motiv am reușit să mă accept cu ușurință cu sânii lăsați, când îmi mai sare câte o unghie pentru că am unghii de plastic. Acum, nu vreau să fiu ipocrită, dar și eu sunt genul de om care-și pune botox, își pune hialuronic, își face vitamine injectabile în față. Și o să fac asta tot timpul și o să zic asta tot timpul. Eu nu înțeleg de ce trebuie să îmi fie rușine de asta.Nu mă interesează că țâțele mi-ar aduce faimă, mi-ar aduce bani. Eu le-am spus tuturor că eu nu fac orice pentru faimă și pentru bani. Unu la mână eu nu-mi doresc faimă, eu îmi doresc doar bani”, a mai spus Ana Morodan.

În urmă cu ceva timp, vedeta declara că nu vrea să nască niciodată un copil. Multă lume s-a întrebat de ce Contesa Digitală nu își dorește să dea naștere unui copil. Blondina s-a deschis în fața fanilor și și-a justificat decizia mărturisind că nu va avea niciodată spirit matern. Așadar, pe viitor ar putea exista posibilitatea să adopte un copil. „Nu voi avea niciodată spirit matern, nu simt și nu cred că se va întâmpla. Poate că voi adopta un copil în curând pentru a-i oferi o viață mai bună decât ar fi avut-o într-un centru de copii. Daca nu s-a deschis spiritul matern până la 36 de ani, nu se mai deschide. Dar iubiții mei sunt foarte simpatici că speră”, a spus Ana Morodan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: