Redactia.ro
Home » Monden » Ana Morodan își dorește să adopte un copil. „Contesa digitală” a făcut dezvăluri surprinzătoare:” N-am instinct matern”

Ana Morodan își dorește să adopte un copil. „Contesa digitală” a făcut dezvăluri surprinzătoare:” N-am instinct matern”

GALERIE FOTO (5) Ana Morodan își dorește să adopte un copil.

Cea mai mare dorință a Anei Morodan. Contesa digitală a vorbit în podcast-ul lui Damian Drăghici despre carieră, dar și despre rolul de mamă. Spre surprinderea tuturor, Ana Morodan a declarat că își dorește să adopte un copil. De ce nu are un partener de viață?

Ana Morodan își dorește să adopte un copil. „Contesa digitală” a făcut dezvăluri surprinzătoare:” N-am instinct matern”

Cea mai mare dorință a Anei Morodan. În vârstă de 36 de ani, Ana Morodan este considerată una dintre cele mai excentrice personalități feminine din showbiz-ul românesc. Arădeanca s-a stabilit în Capitală în urmă cu câțiva ani, în zona Dorobanți, și și-a început propria afacere în mediul online.

Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, blondina a vorbit despre carieră, dar și despre viața sa personală. Contesa Digitală se consideră o persoană extrem de pretențioasă, motiv pentru care îi este greu să-și facă o relație. „Sunt un om rar, atenție!, nu am spus că sunt frumoasă și deșteaptă. Sunt un om asumat, ce e-n gușă și-n căpușă. Îmi plac lucrurile ciudate, peculiare, oamenii îmi spun că sunt excentrică și diferită de ceilalți. Sunt un om care trăiește pentru el, m-am născut cu acest mi-se-rupe-de-ceilalți. Sunt antreprenor, nu «influensăreasă», influencer mi se pare prea pretențios pentru ceea ce facem”, a explicat Ana Morodan.

De asemenea, blondina a vorbit și despre ocazia de a deveni mămică într-o bună zi. Conform acesteia, nu își dorește să aducă pe lume un copil, dar s-a gândit să adopte un copil.„Înțeleg responsabilitatea de a fi părinte. N-am instinct matern. Poate niciodată nu o să fac un copil, deși sunt fertilă. Dar, uite, mă gândesc să înfiez un copil, în viața asta. Eu zic acum că nu vreau copil, dar poate peste doi ani o să am, cine știe, mă vedeți cu căruțul pe la emisiune”, a mărturisit Ana.

Morodan si copiii

Ana Morodan nu vrea să se căsătorească

În ceea ce privește căsătoria, Ana a declarat că nu vrea să se căsătorească niciodată. Mai mult, aceasta a povestit ce i-a spus fostul iubit înainte să se despartă de el. „Lângă mine, poate rezista doar un mascul alfa, altfel te mănânc cu fulgi cu tot. Ultimul iubit mi-a zis că să-l las în pace fiindcă el este o Dacie 1310 și eu o Porsche. Atunci i-am zis să se ducă să-și găsească o Dacie 1310. Prietenul meu este cardul. Cardurile! Nu-mi pierd mințile pentru un bărbat, că sunt Capricorn, mi le-aș pierde pentru un inel. Sunt o explozie, extravagantă, glamour. Un bărbat care vrea să stea cu mine nu trebuie să mă schimbe”, a spus vedeta.

Cu toate astea, Ana Morodan are succes pe plan profesional, fiind o femeie de afaceri extrem de bună. Aceasta le-a oferit un sfatul viitorul influenceri. „Tot timpul am fost de părere că nu trebuie să mă placă masele, ci zeii, o anume categorie. Ca să devii influencer, trebuie să ți se rupă. Să vezi ce vrea piața de consum în momentul în care tu apari. Să nu uiți de tine, de personalitatea ta, ci să faci un compromis, ca în viață. Ca să devii influencer, în epoca internetului, ar fi bine să aplici marca personală, să faci altceva decât ceea ce fac ceilalți. Du-te la o echipă de branding, să-ți creeze o marcă personală. În viață, nu reușești singur, ci în echipă”, a mai spus blondina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: