Redactia.ro
Home » Monden » Ana Morodan a avut o aventură cu Killa Fonic: ”M-a cerut în căsătorie”

Ana Morodan a avut o aventură cu Killa Fonic: ”M-a cerut în căsătorie”

Ana Morodan își dorește să adopte un copil.

Ana Morodan a făcut o dezvăluire uimitoare, vineri,  în emisiunea ”La Măruță”. Vedeta a spus că a avut o relație secretă cu artistul Killa Fonic și că acesta a cerut-o în căsătorie.

Ana Morodan a avut o aventură cu Killa Fonic: ”M-a cerut în căsătorie”

Ana Morodan a fost supusă, vineri, probei cu sosurile iuți, în emisiunea ”La Măruță”. A fost întrebată, la un moment dat, dacă a avut o aventură cu vreun bărbat, iar presa nu a aflat. Vedeta a răspuns: Killa Fonic. A adăugat și că:”Este un super bărbat. M-a cerut în căsătorie, întreabă-l”, a spus Ana.

Pe lângă asta, influencerița a adăugat că s-ar căsători și mâine cu el, dar că ”nu are chef” să facă acest lucru și, ironică a mai spus că și-ar dori să fie prințesă:Dacă divorțează Harry de Meghan, să mă anunți”, i-a spus Ana lui Cătălin Măruță. 

Cine este, de fapt, Ana Morodan

Mulți o cunosc pe Ana Morodan drept ”Contesa digitală”.  În cadrul unui podcast, ea a clarificat că este antreprenor și că nu-i place să fie considerată «influensăreasă»

Sunt un om rar, atenție!, nu am spus că sunt frumoasă și deșteaptă. Sunt un om asumat, ce e-n gușă și-n căpușă. Îmi plac lucrurile ciudate, peculiare, oamenii îmi spun că sunt excentrică și diferită de ceilalți. Sunt un om care trăiește pentru el, m-am născut cu acest mi-se-rupe-de-ceilalți. Sunt antreprenor, nu «influensăreasă», influencer mi se pare prea pretențios pentru ceea ce facem, a explicat Ana Morodan în podcastul lui Damian Drăghici.

Își dorește Ana Morodan un copil?

Ana Morodan a spus că nu are instinct matern, dar că i-ar plăcea să înfieze un copil. ”Contesa digitală” nu se dă în lături nici de la un copil biologic, dar lasă totul în seama destinului.

Înțeleg responsabilitatea de a fi părinte. N-am instinct matern. Poate niciodată nu o să fac un copil, deși sunt fertilă. Dar, uite, mă gândesc să înfiez un copil, în viața asta. Eu zic acum că nu vreau copil, dar poate peste doi ani o să am, cine știe, mă vedeți cu căruțul pe la emisiune”, a mărturisit Ana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: