Redactia.ro
Home » Monden » Ana Morodan, decizie neașteptată! Fanii vedetei au doar de câștigat: „Vă dau și eu ce pot acum”

Ana Morodan, decizie neașteptată! Fanii vedetei au doar de câștigat: „Vă dau și eu ce pot acum”

Ana Morodan, decizie neașteptată! Fanii vedetei au doar de câștigat: „Vă dau și eu ce pot acum”

Ana Morodan, cunoscută persoană publică din România, a făcut recent un anunț surprinzător pe rețelele de socializare. După ce a lipsit aproape o lună, după ce a fost prinsă la volanul mașinii sub influența alcoolui, influencerul a revenit pe rețelele de socializare pentru a împărtăși o decizie la care nimeni nu se aștepta, dar care a stârnit multă atenție atât din partea fanilor, cât și a urmăritorilor. Iată ce surpiză le-a pregătit fanilor ei, acum!

Ana Morodan, decizie neașteptată

Timp de ani de zile, Ana a fost o prezență constantă pe rețelele de socializare, unde posta actualizări și informații despre viața ei de zi cu zi. După incident, însă, ea a dispărut din ochii publicului, lăsându-și fanii curioși cu privire la bunăstarea ei. În anunțul său recent, Ana a dezvăluit că în prezent se află în plin proces de recuperare și, până când se va vindeca complet, dorește să își folosească statutul de celebritate pentru a ajuta la promovarea afacerilor și pasiunilor fanilor săi.

Ea a continuat să explice că își va împărtăși peretele de socializare cu fanii ei, permițându-le acestora să își promoveze propriile branduri personale și comerciale, proiecte sociale și inițiative caritabile. Ana și-a încurajat fanii să o contacteze prin DM sau e-mail pentru a-și împărtăși campaniile și a promis că le va oferi idei utile pentru ca mesajele lor să arate bine.

Prin anunțul său, Ana și-a arătat angajamentul de a dărui înapoi urmăritorilor și comunității sale. Eforturile ei demonstrează, de asemenea, dorința de a-și folosi platforma de social media pentru un scop semnificativ, mai degrabă decât pentru o simplă autopromovare.

„Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media socială.

Suntem pe Insta și pe Facebook o comunitate de vreo 600.000 de oameni foarte mișto, pe bune (I so, so admire you, my amazing people!). Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Vă dau wallul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit.

Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați, vă mai dau și eu niște idei, ca să arate bine campania și vă dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media. Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți.”, a scris Ana Morodan pe Instagram

Ana Morodan: „Am primit cele mai bune lecții de la viață”

Pe lângă anunțul său, Ana Morodan le-a oferit fanilor ei și o privire asupra vieții sale actuale. Ea a împărtășit că în prezent participă la sesiuni de terapie și meditație ca parte a procesului ei de recuperare. Ea și-a exprimat recunoștința pentru dragostea și sprijinul pe care le-a primit din partea prietenilor, a familiei și a rețelei sale de persoane grijulii.

„În ultimele săptămâni am primit cele mai bune lecții de la viață. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva fără legături de sânge. Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sănătoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni.

Aștept, vă mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos! 🙌🏻

Pusi pa, da’ m-am întors în viața mea!”, a mai scris vedeta.

În general, anunțul recent al Anei Morodan este o dovadă a rezistenței, compasiunii și generozității sale. Acțiunile ei ne amintesc că până și personalitățile publice se confruntă cu greutăți și provocări, dar că, cu timp și efort, este posibil să revină mai puternică și să aibă un impact pozitiv asupra altora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan)

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: