Redactia.ro
Home » Monden » Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica a trecut prin clipe îngrozitoare. Ce s-a întâmplat cu aceasta

Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica a trecut prin clipe îngrozitoare. Ce s-a întâmplat cu aceasta

GALERIE FOTO (5) Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica a trecut prin clipe îngrozitoare

Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica a trecut prin clipe îngrozitoare. În urmă cu doi ani, s-a iscat un scandal de proporții între Ciprian Marica și Florin Muntean, după ce din urmă și-a prins soția cu fostul fotbalist, în timp ce aveau o întâlnire romantică la hotel. De atunci, Ana Muntean a devenit cunoscută ca fiind amanta lui Marica. În ultima perioada a trecut prin momente cumplite.

Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica a trecut prin clipe îngrozitoare. Ce s-a întâmplat cu aceasta

Ana Muntean a fost surprinsă în camera de hotel alături de Ciprian Marica, cei doi fiind prinși de soțul acesteia, Florin Munteanu. Bărbatul a filmat întâlnirea surprinzătoare și a postat-o pe rețelele de socializare, astfel imaginile au devenit virale imediat. Ana Muntean și Marica au avut parte de o întâlnire romantică la hotel, dar care s-a terminat într-un mod mai mult neplăcut. Timpul a trecut, iar rănile s-au vindecat și lucrurile au intrat în linie dreaptă pentru cei doi, dar nu împreună, ci separat.

În ultima perioada, Ana a trecut prin momente cumplite. Fosta amanta a fotbalistului s-a infectat cu noul coronavirus și trecând prin momente dificile. Ana Munteanu a revenit pe rețelelel de socializare cu o veste nu tocmai bună. Blondina a povestit că a fost infectată cu noul coronavirus și că nu s-a mai antrenat de două săptămâni. ”Timp de două săptămâni cât am stat în carantină (din cauza că am fost infectată cu Sars-Cov 1, 2, sau ce forme or mai fi) nu m-am antrenat deloc. Nici în vacanțe nu reușesc să fac pauză mai mult de 2, 3 zile de la antrenamente. De ce? Pentru că mă simt bine, am mai multă energie, am un tonus mai bun, iar beneficiile sunt interminabile din punctul meu de vedere, pentru sănătatea corpului, a minții și a sufletului.

În aceste două săptămâni nu am făcut efort deloc și am mâncat aproape ca majoritatea dintre noi (pâine, câte o friptură cu garnitură, câte un desert, un popcorn, un sandvich, etc). Dar nimic ieșit din comun. M-am subțiat destul de tare, ca și când aș fi slăbit. Mușchii și-au pierdut din volum (nemaifiind antrenați și, cu siguranță, nu am acoperit gramajul zilnic de proteină), și-au pierdut din forță, din rezistență și din tot”, a spus Ana, pe rețelele de socializare.

Din fericire, Ana Munteanu se reface acum și vrea să revină la corpul perfect pe care îl avea când făcea sport. „Noroc cu minunatul nostru corp și cu memoria celulară, putem reveni la forma de dinainte fără prea mari eforturi”, a mai spus aceasta.

Ana Muntean, despre aventura cu Ciprian Marica

Au trecut doi ani de când Ana Muntean a fost prinsă la hotel cu Ciprian Marica. Blondina a declarat că acea perioadă a fost una constructivă și că a învățat foarte multe. Cu toate astea, sportiva își asumă toată întâmplarea, iar cât despre regrete, nici nu se pune problema. „Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret. (…)

Am văzut un articol foarte frumos în care Anamaria Prodan a declarat despre mine faptul că sunt și eu mamă, am și eu dreptul la viață, am doi copii, că sunt o femeie care trebuie lăsată în pace. Nu am avut ocazia să îi mulțumesc pentru asta”, a declarat Ana Muntean.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: