Redactia.ro
Home » Monden » Ana Muntean, declarații fără perdea despre aventura cu Ciprian Marica. Blondina i-a mulțumit Anamariei Prodan

Ana Muntean, declarații fără perdea despre aventura cu Ciprian Marica. Blondina i-a mulțumit Anamariei Prodan

GALERIE FOTO (5) Ana Muntean, declarații fără perdea despre aventura cu Ciprian Marica

Ana Muntean, declarații fără perdea despre aventura cu Ciprian Marica. Ana a devenit cunoscută după ce a fost prinsă în timp ce își înșela soțul cu Ciprian Marica. Cei doi au fost filmați și postați pe rețelele de socializare. Recent, blondina a vorbit despre acest subiect, explicând că nu are niciun regret.

Ana Muntean, declarații fără perdea despre aventura cu Ciprian Marica. Blondina i-a mulțumit Anamariei Prodan

Ana Muntean, declarații fără perdea despre aventura cu Ciprian Marica. Anul trecut, Ciprian Marica era în centrul atenției după ce a fost prins la hotel cu nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz. Ana Muntean a fost prinsă chiar de soțul său, în timp ce se afla împreună cu fostul fotbalist. Evenimentul s-a petrecut la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

La un an de la acea întâmplare, Ana Muntean a vorbit pe șleau despre acel episod. Invitată în emisiunea Iuliei Chiorean, Ana a vorbit despre perioada în care a fost în mijlocul unui scandal epocal, devenind celebra drept ”amanta lui Ciprian Marica”. Blondina a recunoscut că a fost o perioadă dificilă, dar în urma căruia a învățat foarte multe. Aceasta a declarat că atunci și-a dat seama cine îi sunt prieteni și cine nu. De asemenea, Ana Muntean a spus că nu are niciun fel de regret. ”Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, a declarat Ana Muntean, în cadrul emisiunii La Sală.

Ana si Cirprian Marica

Ana Muntean a vorbit și despre Anamaria Prodan, căruia a ținut să-i mulțumească pentru că i-a luat apărarea în acest scandal. ”Am văzut un articol foarte frumos în care Anamaria Prodan a declarat despre mine faptul că sunt și eu mamă, am și eu dreptul la viață, am doi copii, că sunt o femeie care trebuie lăsată în pace. Nu am avut ocazia să îi mulțumesc pentru asta”, a mai spus Ana Muntean.

Ana Munteanu, despre scandalul în care a fost implicată

Ana a recunoscut că în astfel de momente, femeile nu sunt unite, deși ar trebui să se susțina. ”De multe ori, noi, femeile ar trebui să empatizăm mult mai mult între noi”, spune aceasta. Deși a fost criticată și judecată aspru de multe persoane, Ana Munteanu a declarat că nu dorește să se răzbune. ”Nu sunt o persoană răzbunătoare”, precizează Ana Muntean în interviul dat.

Aceasta s-a caracterizat ca fiind o femeie ambițioasă, frumoasă și inteligență. ”Nu mă consider un om lipsit de inteligență, dar sunt sigură că aspectul meu este fizic este un plus în ceea ce privește lucrurile pe care vreau să le fac”, a explicat Ana Muntean.

După acel eveniment, Ana Muntean s-a împăcat cu soțul ei și s-a dedicat cu totul creșterii prezenței sale în online. Are 22 de mii de urmăritori pe Instagram, iar postările sale promovează un stil de viață sănătos, în care sportul joacă un rol esențial. Ana Muntean este și femeie de afaceri. Aceasta se prezintă în secțiunea „Descriere”,ca fiind mamă a doi copii, cu pregătire în domeniul fizioterapiei și relațiilor publice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: