Redactia.ro
Home » Monden » Ana Porgras a cedat nervors la Survivor! Motivul incredibil pentru care s-a rupt lanțul de iubire dintre ea și Zanni

Ana Porgras a cedat nervors la Survivor! Motivul incredibil pentru care s-a rupt lanțul de iubire dintre ea și Zanni

GALERIE FOTO (2)

Survivor România 2024, reality show-ul care testează rezistența, spiritul de echipă și abilitățile strategice ale concurenților, este din nou în centrul atenției, de data aceasta datorită unei situații tensionate în rândul echipei Faimoșilor. Alexandra Duli, membră a echipei Războinicilor, a reușit să agite spiritele și să creeze discordie între membrii echipei adverse, în mod special între Zanni și Ana Porgras.

Tensiunea a atins cote maxime când Alexandra Duli, fără o strategie premeditată, a captat atenția lui Zanni, provocând astfel nemulțumirea Anei Porgras. Ana, una dintre concurentele de bază ale echipei Faimoșilor, a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare momentul unificării, sperând astfel să se clarifice relațiile din cadrul echipei. Însă, până la acel moment, Duli a dovedit că are și alte „arme” la dispoziție, cu mișcări de dans care mai de care mai provocatoare, inclusiv o demonstrație de twerk pe plaja din Republica Dominicană, care a încins imaginația concurenților și a telespectatorilor.

Ana Porgras, afectată de relația dintre Zanni și Duli

Situația a devenit și mai complicată după o discuție deschisă între Andrei Ciobanu, Zanni și TJ, în care au ieșit la iveală nemulțumirile profunde ale concurenților. Zanni a exprimat îngrijorarea că poziția sa în concurs ar putea fi compromisă nu din cauza performanțelor sportive, ci din cauza alianțelor formate pe criterii sociale. Mai mult, Andrei Ciobanu a sugerat că Ana Porgras este afectată psihic nu doar din cauza unei accidentări la genunchi, ci și datorită atenției pe care Zanni o acordă Alexandrei Duli.

„Ca între băieți, totul a plecat că am luat-o în brațe pe Duli. Ea se ascunde de noi. Eu acuma pentru că o simpatizez pe Duli, ce să facem acum?! Sunt singur. Nu vreau nici s-o rănesc pe ea, dar ea m-a rănit pe mine. Dar nu vreau să-i spun chestia asta și să legăm treaba asta în sezonul ăsta”, a recunoscut Zanni.

„Nu vreau nici să mă separ de Ana, pentru că are nevoie de mine. Nu vreau nici să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic. Nici pe ea nu vreau să-i scot ochii.

De nu-mi dai libertatea… de ce ai reacțiile astea când eu am anumite gesturi cu Duli..?”, i-a spus Zanni lui TJ, apoi au mers în camp pentru a cere explicații despre modificările din baracă.

Faimoasa a spus adevărul despre relația cu Zanni

La testimoniale, Ana Porgras a confirmat indirect că relația dintre Duli și Zanni i-a perturbat echilibrul, exprimându-și curiozitatea cu privire la cum se vor desfășura lucrurile după unificare. Interesant este că, în cazul unei unificări, Alexandra Duli ar putea avea și mai multe oportunități să interacționeze cu Zanni, ceea ce ar putea amplifica și mai mult tensiunile.

„Eu am văzut și dintr-o parte și din cealaltă că se bagă în seamă la joc. Am văzut-o pe Duli că tot vine pe lângă, dar l-am văzut și pe Zanni rămânând în urmă la banca lor. Apropierea lui cu Duli a fost un pic deranjată, iar eu am simțit nevoia să mă dau puțin la o parte.

Nu pot să vorbesc despre asta. Nu pot să zic nimic că o se interpreteze greșit și nu e ok. Abia aștept momentul unificării și Doamne ajută să-l prind. Să văd exact despre ce e vorba. Că așa, ce vedem noi la joc, nu pot să observ mare lucru”, a spus Ana Porgras la Survivor România 2024.

Alexandra Duli, dans incendiar pe plaja din Dominicană

Momentul de dans incendiar al Alexandrei Duli a fost unul dintre punctele culminante ale ediției, demonstrând că în Survivor România 2024, strategiile de joc pot lua forme neașteptate. Prezența ei carismatică și abilitățile de dans au atras atenția nu doar în cadrul echipei Războinicilor, ci și printre Faimoși, arătând că în acest joc complex, atractivitatea personală poate avea un impact semnificativ asupra dinamicii grupului.

„Dacă mă vede al meu, zice că ‘a înnebunit a mea’. Mă învăța pe mine Duli să fac twerk”, a povestit Lola după ce Duli i-a arătat mișcările de dans.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: