Redactia.ro
Home » Monden » Ana Porgras face dezvăluiri despre ”cearta” dintre ea și Zanni! Ce scria, de fapt, în mesajul care l-a dezamăgit crunt pe artist

Ana Porgras face dezvăluiri despre ”cearta” dintre ea și Zanni! Ce scria, de fapt, în mesajul care l-a dezamăgit crunt pe artist

Ana Porgras face dezvăluiri despre ”cearta” dintre ea și Zanni! Ce scria, de fapt, în mesajul care l-a dezamăgit crunt pe artist

Ana Porgras a venit cu dezvăluiri după ce Zanni a spus că relația dintre el și Ana s-a terminat. Potrivit câștigătorului Survivor, un mesaj din telefonul Anei l-a dezămagit foarte mult. 

Ana Porgras face dezvăluiri despre ”cearta” dintre ea și Zanni! Ce scria, de fapt, în mesajul care l-a dezamăgit crunt pe artist

Atunci când a ieșit, Zanni a mers la ”Teo Show” de la Kanal D, unde a făcut o serie de declarații despre viața lui de după competiție. Una din aceste declarații a fost faptul că între el și Ana Porgras, chiar dacă nu a existat o relație de iubire, lucrurile nu mai stau așa bine ca înainte.

Artistul a povestit că după Marea Finală a sezonului doi a avut loc o petrecere, iar concurenții Survivor s-au distrat împreună, însă în timpul acestei petreceri a citit un mesaj controversat în telefonul Anei Porgras. Artistul nu vrut să spună despre ce era vorba în acel mesaj, însă susține că a rămas dezamăgit.

La scurt timp după ce Zanni a făcut aceste dezvăluiri, Ana Porgras a intrat live cu Raluca Dumitru pe Instagram, unde a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat după Marea Finală între ea și câștigătorul sezonului doi al emisiunii. Tânăra a ținut să puncteze, încă o dată, că între ea și Zanni nu este și nu a fost nimic niciodată.

”Am înțeles că Zanni a spus ce s-a întâmplat. Am intrat să vă spun tot. Ideea e că în momentul în care înțelegi lucrurile diferit ajungi să fii diferit. Eu nu am fost în nicio emisiune să spun că noi avem o relație, că suntem într-un cuplu. Nu am fost niciodată împreună, dar l-am susținut din tot sufletul, mă bucur că el a câștigat. Dar nu a fost vorba de o iubire între noi, de dragoste. Noi ne-am cunoscut înainte de Survivor, la probele sportive. Eu am spus și la Teo că noi nu am avut o relație, nu am avut niciodată, am avut o conexiune, dar nu o relație. Dacă el a avut așteptări, e vina mea că el și-a creat ceva în cap?! Nu l-am dezamagit eu pe Zanni, în egală măsură m-a dezamăgit și el pe mine. Vă zic eu ce mesaj a văzut, un mesaj de la o anumită persoană care nah… Eu nu trebuie să dau explicații despre viața mea, pur și simplu nu am mai vorbit, dar noi nu ne-am certat. El a fost dezamăgit, eu am fost dezamăgită că a intrat în intimitatea mea. El a spus că eu am ezitat să îi dau telefonul, dar nu am ezitat nicio secundă, pur și simplu i-am dat telefonul. Sunt sinceră și așa am fost întotdeauna, cu toate că nici nu avea sens să dau explicații.

Nu ne-am certat. Când eu i-am dat lui telefonul l-am deblocat, iar el m-a întrebat care este parola și nu am crezut de cuviință să i-o dau pentru ca eu nu aș fi cerut niciodată parola de la telefonul lui. Chiar dacă nu mai vorbim, eu o să îl susțin în continuare. În momentul în care am ieșit am fost foarte bulversată și nu puteam să revin la viața mea normală și cred că și cu Zanni se întâmplă același lucru, pentru că el abia a ieșit din competiție. Și noi știm cum e, când am ieșit din competiție eu eram super bulversată”, a mărturisit Ana Porgras.

Ce scria în mesajul pe care l-a văzut Zanni în telefonul Anei

După declarațiile Anei, toți fanii au fost curioși să știe ce scria în mesajul respectiv, de pe telefonul Anei. Aceștia au tot întrebat-o pe fosta gimnastă în comentarii pe live despre cauza acelei ”conversații”.

”Nu ar fi trebuit să se simta dezamăgit de mesajul respectiv, pentru că eu nu am spus niciodată că noi avem o relație. Asta ați dedus voi, nici eu și nici el nu am spus că am avea o relație. Eu nu caut faimă pe spatele lui Zanni, daca eu căutam faimă făceam în așa fel încat să împachetez asta frumos ca să apar și eu cu el la televizor. Tocmai de asta m-am dat la o parte și dacă va vrea să vorbim, când o să își revină, eu sunt aici. El mi-a dat unfollow. Nu am înțeles de ce l-a deranjat mesajul ăla de pe WhatsApp atât de tare. Când ai alte așteptări, probabil că rămâi dezamăgit, dar nu ar fi fost cazul. Nu știu cum vreți voi să va arăt mesajul pe care l-a văzut Zanni, asta este intimitatea mea. Da, era despre el, dar nu era jignire. Se vorbea despre el în mesajul respectiv”, a mai spus Ana Pogras.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: