Redactia.ro
Home » Monden » Zanni, declarații năucitoare despre Ana Porgras. Câștigătorul emisiunii a fost dezamăgit de fosta gimnastă

Zanni, declarații năucitoare despre Ana Porgras. Câștigătorul emisiunii a fost dezamăgit de fosta gimnastă

Zanni, declarații năucitoare despre Ana Porgras

Zanni, declarații năucitoare despre Ana Porgras după Finala Survivor România. Artistul s-a întors în țară după aproape șapte luni de stat în Republica Dominicană. Zannidache a venit cu trofeul de la Survivor România, fiind mândru de reușita sa. Cu toate astea, artistul s-a declarat dezamăgit de Ana Porgras, fosta concurenta de la Faimoșii cu care cântărețul a avut o relație specială. Care este motivul?

Zanni, declarații năucitoare despre Ana Porgras . Câștigătorul emisiunii a fost dezamăgit de fosta gimnastă

Zanni, declarații năucitoare despre Ana Porgras după Finala Survivor România. De-a lungul competiției Survivor România 2021, Zannidache a avut numeroase conflicte cu cei din echipa sa, dar niciodată nu s-a certat cu Ana Porgras, cea cu care a avut o conexiune aparte pe durata șederii gimnastei în competiție. După ce bruneta a fost eliminată de la Survivor România, Zanni a suferit extrem de mult și abia aștepta să o revadă la finalul competiției. În Marea Finală, Ana Porgras a acceptat să meargă alături de alți foști concurenți ai emisiunii în Republica Dominicană pentru a-l susține pe Zanni.

Ei bine, aici relația dintre cei doi s-a schimbat după ce artistul ar fi găsit la fosta gimnastă în telefon un mesaj surprinzător. Invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, Zannidache a vorbit despre reușita sa la Survivor România, dar și despre relația cu Ana Porgras, care se pare că s-a răcit.„Nu am fost niciodată îndrăgostit de Ana, ne-am împrietenit înainte de Survivor și mi-a plăcut blândețea ei, eu am nevoie de astfel de oameni. Mă îmbunam mereu când eram cu ea, ne potriveam, dar nu ca și cuplu. În competiție, când vedeam doar „serpi” în jurul meu, îmi venea să mă lupt cu toți și la un moment dat a venit Ana și atunci ea a fost refugiul meu. Cu ea găteam, cu ea dormeam și a fost liniștea de care aveam nevoie. La un moment dat ea plecat, am ajuns la finală, Ea a ajuns cu același sentiment: „Zanni sus, Zanni jos” și niciodată nu am bănuit-o că ar avea alte intenții”, a declarat Zannidache la Teo Show.

Cântărețul a declarat că și-a lăsat telefonul mobil în România când a plecat în Republica Dominicană, iar după finala competiției a rugat-o pe Ana să-i împrumute telefonul ei câteva minute. Acela a fost momentul în care a descoperit un mesaj surprinzător pe WhatssApp. De atunci, cei doi au încetat să mai vorbească, declarând că s-a simțit dezamăgit de Ana. Mai mult, la întoarcerea în țară, fosta gimnastă nu i-a mai purtat tricoul, iar în avion nu au mai purtat nicio discuție.”Am intrat pe instagram, am închis, apoi am intrat pe whatspapp și primul mesaj pe care l-am citit mi s-a luat de tot, reacția oricui ar fi fost urâtă…m-am uitat la ea, a văzut ce am făcut, am înghițit în sec și m-a dezamăgit. I-am zis că orice ar fi fost, oricare ar fi fost frustrările, puteam vorbi. Nu mi-a mai purtat nici tricoul apoi, după ce am ajuns în țară nu ne-am mai vorbit”. , a spus artistul.

Zanni, despre competiția Survivor România

Câștigâtorul Survivor România a declarat că este bucuros că a ajuns acasă cu marele premiu. Primul lucru pe care l-a făcut când a venit țară a fost să meargă la studio împreună cu Alex Velea și colegii săi. „Am plecat cu băieții la studio direct, le-am povestit ce aveam pe suflet, dar nu am reușit prea mult, am nevoie să mă liniștesc puțin, să le procesez un pic…și cam asta încerc să fac. Aseară am dormit după 4 zile, mă simt mai relaxat. Cu fata care a avut grijă de instagramul meu și s-a ocupat să fie totul bine, i-am mulțumit și ei„, a spus artistul. De asemenea, Zannidache a declarat că Sebi și Cosmin i-au demonstrat că țin foarte mult la el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: