Redactia.ro
Home » Monden » Zanni a dat-o uitării pe Ana Porgras? Pe ce concurentă a pus ochii

Zanni a dat-o uitării pe Ana Porgras? Pe ce concurentă a pus ochii

Zannidache din echipa ”Faimoșilor” de la Survivor România pare că a dat-o uitării pe Ana Porgras. Concurentul a pus ochii pe o altă concurentă, chiar din echipa adversară, ”Războinicii”.

Zanni a dat-o uitării pe Ana Porgras? Pe ce concurentă a pus ochii

Ediția de joi seară se anunță a fi una extrem de interesantă. Concurenții au început să facă noi alianțe, iar Zannidache este arătat cu degetul cum că s-ar fi apropiat de o altă concurentă. A dat-o oare uitării pe Ana Porgras?

Concret, în promo-ul emisiunii, Elena și Sebastian spun că Zanni s-a apropiat de Adelina din echipa ”Războinicilor”.

”Sebastian Chitoșcă: Mie-mi place așa când văd că unii se dau așa după cum bate vântul.

Elena Marin: Zanni e lipit de Adelina. E clar că s-au apropiat foarte tare.

Zanni: Nu mă afectează. Da, vreți să jucăm așa? Eu și Adelina.

Sebastian Chitoșcă: Pe noi ne-a ajutat că a rămas în competiție, că avem șanse mari să vă batem.”, a fost discuția dintre concurenții de la Survivor România.

Au avut Zannidache și Ana Porgras o relație?

S-a tot speculat pe parcursul competiției că Zannidache și Ana Porgras ar fi avut o relație. Totul a luat amploare după ce Zannidache a plâns în hohote, după ce ”faimoasa” a fost eliminată. Ana Porgras, în cadrul unui interviu a spus că între ei s-a înfiripat o prietenie pe parcursul show-ului.

„Ne-am cunoscut la probele sportive, înainte de a pleca în Dominicană. În prima fază, când l-am văzut, am spus: „Doamne ferește! Ce este cu el?!”.Când îl vezi prima dată, ai tendința să îl judeci după aparențe. Apoi, ne-am mai întâlnit la analize, la filmările pentru show și am mai stat de vorbă. Am avut ocazia să îmi dau seama cum gândește. Chiar dacă are doar 24 de ani, este foarte matur în gândire, este drept, realist. Asta ne-a apropiat, mie îmi place să am în jur oamenii care gândesc sănătos. S-a înfiripat o prietenie care a venit natural(…) În timpul showului mi s-a confirmat că gândim cumva la fel”  a declarat Ana Porgras, pentru viva.ro.

Jador a fost cel care a tot punctat în competiție faptul că cei doi au fost un cuplu. Momentan, nici Zannidache și nici Anna nu au avut un răspuns concret.

„Zanni și-a dat seama că îl iubește lumea în momentul în care a ieșit favorit.Eu am despărțit o iubire (n.r.- Ana Porgas și Zanni), așa s-a văzut la televizor și era normal să fiu penalizat de oameni. Au făcut foarte bine, dacă ei au crezut asta. S-au luat de mine un pic, nu are nimic. Eu nu am crezut că Ana o să plece, am crezut că este votată, am crezut că noi toți de acolo suntem votați. La un moment dat toți ieșim și o să fie unul singur acolo, cu trofeul, și o să fie smecher”,   a declarat  Jador , imediat după ce a ieșit din competiția Survivor România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: