Redactia.ro
Home » Știri » ANALIZĂ Ce lucruri fac oamenii de succes înainte de somn. Ce exemple sunt de urmat pentru a deveni unul dintre ei

ANALIZĂ Ce lucruri fac oamenii de succes înainte de somn. Ce exemple sunt de urmat pentru a deveni unul dintre ei

Oamenii de succes nu se culcă pe o ureche. La propriu de data asta. Ei obișnuiesc să facă câteva lucruri foarte importante înainte de somn. Iar dacă le urmezi exemplul, poți ajunge foarte ușor unul dintre ei.

Trei lucruri pe care le fac oamenii de succes înainte de somn

Pentru a-ți îndeplini visele sunt necesari doar câțiva pași. Oamenii sănătoși și de succes știu că dacă fac câteva acțiuni simple se pot trezi odihniți, gata de plecare și pregătiți să aibă tot mai mult succes, scrie autorul în The Good Sleep Guide, Sammy Margo, pentru UK Telegraph.

1. Mereu trebuie să ai un program stabilit pentru a doua zi

Primul și cel mai bun pas pe care îl puteți face pentru a începe să dormiți mai bine este să stabiliți un program fix de somn și să îl respectați – chiar și în weekend și de sărbători.

Pentru cele mai bune rezultate, nu încercați să vă luptați cu rutina personală. Unii oameni sunt programați să rămână treji mai târziu, alții să se trezească luminos și devreme. Respectați preferințele corpului, dacă este posibil.

2. Verificați-vă dieta înainte de culcare

Nu sunteți conceput pentru a digera și a dormi în același timp, așa că faceți tot posibilul pentru a vă asigura că fie nu vă răsfățați cu acea cină grea în noapte, fie rămâneți la alimente mai ușoare dacă veți mânca mai târziu.

Vă este foame în jurul orei de culcare? „Mai multe alimente favorizează somnul ajutând la optimizarea eliberării melatoninei. Curcanul și laptele cald conțin triptofan (precursorul melatoninei), în timp ce mierea conține orexină, care reduce starea de vigilență.  Migdalele, mușețelul și prăjiturile de ovăz sunt de asemenea bune, iar bananele au niveluri ridicate de serotonină și magneziu”, a spus autorul The Good Sleep Guide.

3. Reflectează

Subconștientul tău este un instrument puternic care te poate ajuta să iei decizii dificile și să creezi idei inovatoare.

Puteți să vă faceți timp pentru a reflecta la problemele cu care vă confruntați, la ziua care a trecut sau la speranțele pentru mâine. Sau încercați o practică simplă de meditație.

Indiferent de metoda pe care o alegi, scopul tău este să ai mintea limpede înainte de a te așeza în pat. „Fă-ți ceva timp seara pentru a reflecta la cele petrecute pe tot parcursul zilei, fă-ți liste de obiective pentru a doua zi și șterge-ți desktopul mental de lucrurile la care mai trebuie să te gândești. Apoi mergi la culcare”, a declarat Michael A. Grandner, de la Universitatea din Pennsylvania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: