Redactia.ro
Home » Știri » Analiza numerologică a destinului lui Putin! Ce îl așteaptă pe liderul de la Kremlin

Analiza numerologică a destinului lui Putin! Ce îl așteaptă pe liderul de la Kremlin

Vladimir Putin

Numerologul Mihai Voropchievici a realizat diagrama președintelui rus Vladimir Putin, în contextul conflictului militar din Ucraina.

Specialistul a dezvăluit ce își dorește Putin să obțină în acest an, dar și când se va apropia sfârșitul lui. Voropchievici spune că Putin se află sub influența cifrei 4 și că cineva apropiat l-ar putea trăda.

Având cifra destinului 7, Putin este caracterizat drept o ființă secretoasă, introvertită și care nu este dispusă la o comunicare amplă.

„Anul 2022 este sub influența cifrei 4, care înseamnă distrugere. Dar 4 poate să fie o cifră cu dublu-efect, pentru că poate să distrugă, dar și să auto-distrugă. El practic își urmărește țelurile.

Vladimir Putin va fi trădat

Fiind născut în ziua de 7, toate laturile negative ale lui 7 la el sunt activate și dacă le adunăm pe toate astea vom vedea că are tot 7 și cifra de destin.

Asta înseamnă două datorii karmice pe tot ce înseamnă ajutorare, respect față de alte persoane. 7 este secretos, nu scoți nimic de la el. Știe să păstreze secrete. Ca dovadă, fiecare a dat cu presupusul și el a acționat în secret.

Dar 7 este introvertit, este foarte deștept și rezolvă la nivel intuitiv, comunicarea e mai puțină. Cu patru de 1 și trei de 2, el nu are decât acumulare. Acumulează informații, dar nu le transmite.”, a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Un lider de temut

„Cu patru de 1, vibrația lui 1, în poziția de a avea patru în diagramă, se traduce cam așa: cine se teme de mine, înseamnă că mă respectă. Cu alte cuvinte, ei trebuie să se teamă, iar el, în momentul în care îi vede pe toți că se tem, el consideră că abia atunci e respectat.

Este tipul de oligarh care trăiește și se alimentează din frica oamenilor. Are și niște calități extrasenzoriale”, a mai spus numerologul Mihai Voropchievici.

Potrivit numerologului Voropchievici, în diagrama lui Vladimir Putin apare și cifra 0, despre care spune că este cifra în care omul este pur și simplu căzut la pământ, nu mai poate să facă nimic.

Moare de moarte naturală

Președintele Rusiei, potrivit numerologului, ar putea avea parte de o moarte naturală în 2023.

„Chiar dacă anul ăsta se dă mare zmeu, în 2023 este un final, pentru că deja și l-a pregătit singur în cifra morții, în cifra cuceririlor, a distrugerilor. El aici nu crează, el distruge efectiv.

Și distruge, pentru că 4 reprezintă și crucea cardinală. Dorința lui, să dea Dumnezeu să nu fie așa, pentru că acest 7 îl face foarte secretos. E dorința de expansiune, el vrea să aibă cuceriri și în est, vest, sud și nord.

Moare de moarte naturală. Dacă ultima cifră era un 5 sau 6 sau era 0 și mai continua cu o altă cifră ascendentă, automat era plecarea la ceruri. Poate să stea foarte bine într-o expectativă, dar el nu mai are niciun fel de drepturi, pentru că singur și le pierde și singur și le îngrădește”, a mai spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: