Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Ferentz, primele imagini despre iubitul american. Ce cadou a primit artista din partenerului său

Anamaria Ferentz, primele imagini despre iubitul american. Ce cadou a primit artista din partenerului său

GALERIE FOTO (3) Anamaria Ferentz, primele imagini despre iubitul american.

Anamaria Ferentz, primele imagini despre iubitul american. S-a mutat în urmă cu 10 ani în America, iar acum duce o viață diferită de cea din România. Anamaria Ferentz și-a găsit sufletul pereche, iar recent și-a sărbătorit ziua de naștere.

Anamaria Ferentz, primele imagini despre iubitul american. Ce cadou a primit artista din partenerului său

Anamaria Ferentz, primele imagini despre iubitul american. Artista a părăsit România în urmă cu mulți ani, iar acum se simte extrem de bine trăit visul american. Recent, Anamaria Ferentz și-a sărbătorit ziua de naștere, alături de noul iubit american care o face să se simtă ca o prințesă. Anamaria Ferentz a împlinit 46 de ani. Artista s-a bucurat de această aniversare, pe care a petrecut-o la New York, în compania iubitului și a prietenilor. Vedeta a primit de ziua ei o sesiune de shopping și a fost la spectacole în orașul distracției.

Artista este împreună cu iubitul american de ceva timp, iar Anamaria a vorbit pentru prima oară despre relația ei. „Am venit pentru o săptămână la New York, să îmi petrec ziua de naștere. Niciodată nu am știut ce să fac de ziua mea, întotdeauna sărbătoresc ziua tuturor și mai puțin pe a mea…(pot numără pe degete de câte ori mi-am serbat ziua sau am făcut ceva special). În schimb, anul acesta prietenul meu m-a surprins cu o vacanță la NYC, știind cât de mult îmi place orașul și că a fost prima mea casă în America.Mă bucur de locurile mele preferate în Manhattan, show-uri pe Broadway, cumpărături, bineînțeles, dar mai ales de timpul de calitate petrecut împreună. Atmosfera de sărbători este superbă aici, cea mai frumoasă din toate locurile vizitate până acum, de aceea mă întorc cu drag ori de câte ori am ocazia, mai ales că am și prieteni dragi aici”, a mărturisit Anamaria Ferentz, în exclusivitate pentru Click!

Pe rețelele de socializare, cântăreața se afișează foarte fericită, mai ales în compania iubitului ei. De ziua sa de naștere, Ferentz a purtat o rochie de naștere, scurtă cu spatele gol. Vedeta nu a ratat o sesiune de shopping în magazinul actriței Sarah Jessica Park.

Anamaria Ferentz, despre momentele de singurătate din America

Anamaria Ferentz a devenit cunoscută ca fiind o cântăreață care a cucerit mii de români cu vocea sa melodioasă. Vedeta a vorbit într-un interviu despre pandemia care a umbrit întreaga lume. Blondina a spus că s-a simțit foarte singură, mai ales când erau proteste.

„M-a speriat doar faptul că nu puteam ieşi din casă. A fost teama de necunoscut, dar şi pentru că nu mi-aş fi dorit să iau boala şi să îmbolnăvesc pe alţii. În acelaşi timp, în America, au fost acele mişcări politice care ne-au afectat pe toţi. Nebunia s-a petrecut şi în zona în care stăteam eu, zona Fairfax, în Los Angeles. Era ca pe front, maşini de poliţie în flăcări, urlete, zgomote produse de pistoalele cu gaze lacrimogene, armata cu tancuri, elicopterele care survolaz strada mea non stop. Nu a fost plăcut deloc.În 10 ani de America nu m-am simţit singură cum m-am simţit în perioada respectivă, cea cu protestele. Eram doar eu şi căţelul în casa”, a spus Anamaria Ferentz pentru OK!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: