Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan a făcut o formă severă a COVID-19. “Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali”

Anamaria Prodan a făcut o formă severă a COVID-19. “Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali”

GALERIE FOTO (3)

Anamaria Prodan a dezvoltat o formă severă a bolii COVID-19 după ce a fost testată pozitiv, în urmă cu câteva zile. Impresara a oferit declarații cu privire la momentele cumplite prin care a trecut.

 

Anamaria Prodan, formă severă de COVID-19

Soția lui Laurențiu Reghecampf a vorbit despre care momentele prin care a trecut, după ce a fost confirmată cu noul coronavirus. Anamaria Prodan nu a fost internată în spital și a precizat că a preferat să rămână acasă.

Impresara Anamaria Prodan a mărturisit că se simte mult mai bine în prezent, față de momentul în care a aflat că a fost infectată cu COVID-19. Potrivit ultimelor rezultate, testul pentru COVID a ieșit negativ, iar starea de sănătate a impresarei s-a îmbunătățit. Vedeta a fost ajutată de Gigi Becali care i-a recomandat unii dintre cei mai buni medici.

Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul. Au fost momente ciudate. Nu am fost la spital și nu am chemat salvarea. Nu m-am simțit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt și vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic”, a mărturisit Anamaria Prodan, potrivit România TV.

Impresara a trecut prin momente cumplite și a recunoscut că s-a temut pentru propria viață, fiind conștientă de consecințele care există în cazul în care organismul nu răspunde corect tratamentului. Mai mult, impresara a atras atenția celor care nu cred în existența virusului.

“Oricât te păzești nu ai cum să controlezi. Cine nu crede în acest virus nu știe despre ce vorbește. Trebuie cumva să ne păzim. Cred că absolut tot mapamondul va avea acest virus, dar mă gândesc că dacă nu avem probleme de sănătate foarte mari nu ar trebui să îți fie teamă. Mi-a fost teamă mai ales când auzeam din toate părțile că într-o fracțiune de secundă totul se poate agrava și că nu poți să respiri”, a mai spus Anamaria Prodan, potrivit sursei citate.

Impresara a fost transportată de urgență, luni, la spitalul Matei Balș din Capitală, din cauza faptului că nu se simțea bine, în urma infecției cu coronavirus. Anamaria Prodan a declarat că și-a pierdut, deodată, gustul și mirosul și că nu mai putea să respire.

”Acum sunt mai bine, dar m-am speriat foarte tare. Mi-am pierdut dintr-o dată gustul și mirosul, am făcut febră, nu mai aveam aer. Sunt acasă, sper să trec cu bine peste această perioadă grea”, a declarat impresara, în urmă cu câteva zile, pentru Playtech.ro.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan s-a declarat mulțumită de faptul că a reușit să își facă testul înainte de a intra în contact cu copiii săi.

Am avut noroc că mi am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului în pat”,a declarat impresara pentru sursa citată.

Anamaria Prodan are sub contract mai mulți jucători de fotbal ai FC Hermannstadt, din Liga 1. Nu mai puțin de opt persoane din cadrul clubului au fost confirmate pe 29 noiembrie, cu noul coronavirus.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: