Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a primit un cadou extravagant de la noul iubit. Oare Reghe i-a dat aşa ceva vreodată?

Anamaria Prodan a primit un cadou extravagant de la noul iubit. Oare Reghe i-a dat aşa ceva vreodată?

Anamaria Prodan e din nou îndrăgostită. La fel ca la începuturile relaţiei cu Laurenţiu Reghecampf, parcă. Noul iubit o răsfaţă ca pe o adolescentă. I-a făcut câteva cadouri fabuloase.

Impresara a zburat împreună cu cei trei copii la Dubai, acolo unde locuieşte noul bărbat din viaţa impresarei.

I-a făcut cadouri de 200.000 dolari

Noul amorez a întâmpinat-o cu cadou fabulos: două telefoane de lux, gravate cu numele ei și bătute în diamante, în valoare de aproape 200.000 de dolari!

Fosta prezentatoare TV se află, în acest moment, împreună cu cei trei copii, Sarah, Rebeca și Bebeto, în Dubai, unde au fost întâmpinați regește de către noul ei iubit.

Milionarul arab i-a făcut cadou două telefoane Vertu Signature Diamond, bătute cu diamante și gravate cu numele ei, preţul unuia dintre aparate fiind în jur de 100.000 de dolari!

„Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei.

Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a spus Prodanca despre noul ei iubit.

Bebeto se plânge de Reghe

Laurențiu Reghecampf junior, poreclit Bebeto, îl place li el pe noul partener al mamei sale. Mai mult, înainte de a pleca din țară, acesta a făcut și o serie de declarații uimitoare la adresa tatălui său biologic.

„Tata nu mă caută și nu mă ajută. Nu-l interesează deloc de mine. El așa a făcut și cu primul lui băiat, cu Luca. A plecat și a uitat de el timp de 10 ani! Eu am învățat de la mama că un bărbat trebuie să aibă mândrie și demnitate”, a spus Reghe Jr, după decernarea premiului pentru cel mai bun fotbalist la categoria de 14 ani, la Gala Campionilor, de la Brașov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: