Redactia.ro
Home » Monden » Sarah Prodan suferă pentru tristețea mamei ei: „Când o văd pe mama plângând, mă rupe. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea…” VIDEO

Sarah Prodan suferă pentru tristețea mamei ei: „Când o văd pe mama plângând, mă rupe. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea…” VIDEO

Sarah Prodan suferă pentru tristețea mamei ei

Sarah Prodan suferă pentru tristețea mamei ei. În ciuda faptului că Anamaria Prodan este o femeie puternică și luptă ca o leoaică pentru familia ei, a suferit după omul pe care l-a iubit vreme de 15 ani și care a părăsit-o pentru altă femeie. Iată ce detalii tragice a oferit fiica ei despre suferinda trăită!

Sarah Prodan suferă pentru tristețea mamei ei

Cu ochii în lacrimi, Sarah, fiica Anamariei Prodan a povestit despre suferința trăită de mama ei și momentele în care a fost la pământ și a avut nevoie de susținere totală:

„Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice.

Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu. Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea. Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama a avut nevoie de una dintre noi să fie acasă și am vorbit cu Rebeca că vin eu.”, a declarat Sarah Prodan la Fiță cu Adiță.

Sarah Prodan: „Noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el”

Sarah mărturisește că divorțul dintre mama ei și Laurențiu Reghecampf a afectat întreaga familie:

S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat. Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat. Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei. Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit.”, a mai spus Sarah Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: