Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a reacționat după ce s-a spus că Gigi Becali îi va fi naș lui Laurențiu Reghecampf: ”Să mă anunțați când e nunta”

Anamaria Prodan a reacționat după ce s-a spus că Gigi Becali îi va fi naș lui Laurențiu Reghecampf: ”Să mă anunțați când e nunta”

Anamaria Prodan a reacționat după ce s-a spus că Gigi Becali îi va fi naș lui Laurențiu Reghecampf: ”Să mă anunțați când e nunta”

Anamaria Prodan a reacționat după ce Gigi Becali a declarat că va fi nașul lui Laurențiu Reghecampf, dacă acesta s-ar recăsători. Impresara a luat foc la auzul acestor declarații!

Anamaria Prodan a reacționat după ce s-a spus că Gigi Becali îi va fi naș lui Laurențiu Reghecampf: ”Să mă anunțați când e nunta”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost subiectul multor discuții în showbiz, asta după ce s-a zvonit că povestea de iubire de ei este pe cale să se termine și se gândesc la un posibil divorț. În urma acestor informații apărute în presă, chiar și Gigi Becali a dezvăluit că va fi nașul antrenorului dacă acesta alege să se recăsătorească. Vorbele patronului de la FCSB au indignat-o pe impresară și a reacționat imediat.

Chiar dacă se află în Dubai de ceva timp, Anamaria Prodan Reghecampf este la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul românesc, în special cu ceea ce are legătură cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Impresara a avut o reacție oficială, pentru Digi Sport, cu privire la informația potrivit căreia Gigi Becali îl va năși pe Laurențiu Reghecampf. Întrebată despre relația pe care o are Reghecampf cu Becali și dacă poate fi vorba despre o prietenie, Anamaria Prodan a infirmat vehement această variantă.

”Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și sincer îi luam ‘maul’! Dacă are dovezi, să se apere, ok. Dacă nu, să plătească până se satură să mai jignească. Toți am tolerat un individ…

Am râs cu poftă la toate inepțiile rostite de el la TV, însă nu ne-am gândit că el chiar crede că noi îl și respectăm sau admirăm chiar! Greșeală colectivă, zic eu. Poate ne trezim si realizăm că din glumă și plictiseală, am dat nas si forță cui? Nu e treaba mea ce hotărăște Laurenţiu, până la urmă. Dacă Becali nu are dovezi, sfatul meu este să-l dea în judecată”, a spus Anamaria Prodan, pentru Digi Sport.

Anamaria Prodan: ”Să mă anunțat când e nunta ca să vin și eu”

Mai mult, Anamaria Prodan a vorbit și despre posibilitatea ca soțul ei să se recăsătorească, iar Gigi Becali să-i fie naș. Celebra impresară a dat de înțeles că este doar o glumă proastă.

”Nașul Gigi Becali? (n.r. – Anamaria râde). Divorțul și noua relație. Eternele probleme ale tuturor. Să mă anunțat când e nunta ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus. Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate. Sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul. Cât despre tot ce se vorbește despre familia mea, soțul meu, averea noastră… Este jenant și prefer să spun atât: la final o să vorbesc doar eu, căci audiența o să amuțească”, a afirmat impresara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: