Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan lovește din nou! Ce a postat impresara pe contul ei de Instagram: ”Așa e soțul meu în realitate”

Anamaria Prodan lovește din nou! Ce a postat impresara pe contul ei de Instagram: ”Așa e soțul meu în realitate”

Anamaria Prodan lovește din nou! Ce a postat impresara pe contul ei de Instagram: ”Așa e soțul meu în realitate”

Anamaria Prodan și-a șocat urmăritorii cu o nouă postare pe contul ei de Instagram. Sexy impresara le-a arătat tuturor cum este Laurențiu Reghecampf în realitate. 

Anamaria Prodan lovește din nou! Ce a postat impresara pe contul ei de Instagram: ”Așa e soțul meu în realitate”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost în centrul atenție în ultimele luni, asta după ce au tot apărut zvonuri în presă cum că antrenorul de fotbal vrea să divorțeze de soția sa. De curând, Anamaria Prodan a publicat o nouă postare în care apare Laurențiu Reghecampf, spunându-i că a terminat antrenamentul și că vine acasă. Mai mult, acesta i-s spus că o iubește.

”REGHECAMPF=PERFECT HUSBAND AND FATHER ! Never betray our family or our children! IT IS REALLY AN EXAMPLE WORTH FOLLOWING! THIS IS WHAT WE ALL SAY ABOUT OUR SUN ! AȘA ESTE SOȚUL MEU IN REALITATE! După fiecare antrenament îmi trimite mesaj …nu trimite către Becali sau către dame de oraș …. Nu stă în restaurante sa bea pana leșina cum văd ca se insinuează … muncește si vine acasa, face avere Pt familia noastră , cumpara case copiilor , banii din conturi ii cheltuie NUMAI PT NOI FAMILIA LUI! ÎNCĂ VA ROG SA MI LĂSAȚI SOȚUL SI COPIII IN PACE!

In cazul in care îmi aduce cineva dovezi clare care sa dovedească toate aceste acuzații despre prostituatele menționate de către presa , de către banii si bunurile cumparate prostituatelor de a lungul anilor apărute in toată presa , eu ANAMARIA PRODAN îmi cer scuze in mod public fiecărui jurnalist si publicație care a anunțat aceste nenorociri si voi rezolva aceste lucruri in felul meu! Am sa vorbesc deschis fără Rușine ( se poate întâmpla oricui / sărac sau bogat ) Direct cu probele primite pe masa ! Punct cu punct. Pana atunci însă … liniște ! CINE ESTE OM SI VREA SA “ AJUTE “ SA MI DEA PROBE CLARE DESPRE GUNOAIE BANI FURAȚI FAMILIEI ACHIZIȚII ETC. AȘTEPT IN PRIVAT DACĂ SE VERIFICA SI SUNT ADEVĂRATE VA PROMIT CA LE FAC PUBLICE”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Anamaria Prodan îi amenință pe cei care îl asociază pe Reghecampf cu numele altor femei

Anamaria Prodan le-a transmis un mesaj șocant celor care îl mai asociază pe soțul ei Laurențiu Reghecampf cu numele altor femei. Impresara susținem că relația cu Laurențiu Reghecampf lucrurile merg bine, iar în același timp transmite un mesaj extrem de șocant către cei care mai asociază numele soțului ei cu cel al altor femei.

“😜😜😜🤣🤣🤣 hai ma 🙂 cine isi bate Joc așa rău de voi ???🤣🤣🤣 cine îmi da mie ultimatum 🤣🤣🤣? Cine îmi face mie “împărțeli”🤣🤣🤣? ALOOO. MAGAZIA!!! “Domnilor “ jurnaliști !!! Ne facem si noi meseria ??? Sau inventam știri venite din “ surse de la prieteni de familie “🤣🤣🤣Șefii sau patronii Publicațiilor nu văd ce penibile sunt știrile ? Pai așa ma cunoașteti voi? Sa mi împartă cineva averea??? Oricine este el? 🤣🤣🤣”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: