Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, aroganță de 100.000 de euro. Fanii au rămas uimiți

Anamaria Prodan, aroganță de 100.000 de euro. Fanii au rămas uimiți

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan, aroganță de 100.000 de euro

Anamaria Prodan, aroganță de 100.000 de euro. Impresara s-a detașat de toate problemele pe care le-a întâmpinat odată cu divorțul de Laurențiu Reghecampf. Vedeta vrea cu ardoare să devină o femeie liberă, iar până atunci se răsfață cumpărând lucruri de valoare. De această dată, Anamaria Prodan și-a cumpărat o geantă de 100.000 de euro.

Anamaria Prodan, aroganță de 100.000 de euro. Fanii au rămas uimiți

Anamaria Prodan se află în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că își dorește să divorțeze cât mai repede pentru a fi o femeie liberă. Impresara este o femeie elegantă și este extrem de atentă la vestimentația sa. Recent, Anamaria Prodan și-a cumpărat o geantă de 100.000 de euro, impresionându-i pe internuați. Vedeta a ales o geantă Hermes Birkin, în valoare de 100.000 de euro, potrivit click.ro. Fosta soție a lui Reghe a postat pe rețelele de socializare o imagine cu noua sa achiziție. Conform site-ului cunoscut, prețurile pentru o singură geantă din această gamă pornesc de la mii de dolari americani și pot ajunge și la cifre cu câte cinci zerouri.

Nu este prima oară când vedeta se afișează cu accesorii de lux. În 2020, înainte de divorțul de Reghe, Anamaria Prodan a fost surprinsă la o emisiune cu articole vestimentare și accesorii de aproape un milion de euro. Atunci vedeta a ales o haină de blană de vulpe polară, dar și un set de brățări Cartier de peste 400.000 de euro. Recent, Anamaria Prodan a declarat că și dacă nu va mai munci ar putea să trăiască în lux încă 20 de vieți. „Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro.

Ştiţi că eu sunt mai extravagantă, dar când iubesc ceva, nu ezit să mi-l cumpăr. În general, eu îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preţ! De asta muncesc în fiecare zi, de dimineaţă până seara – să îmi fac toate poftele, chiar dacă unele dintre ele costă foarte, foarte mult” , declara Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, o noua aroganta

Anamaria Prodan bea vin cu aur de 23 de carate în el

Impresara sportivă Anamaria Prodan continuă să își surprindă fanii. Vedeta a declarat că vinul ei preferat este unul cu firicele de aur în el. Impresara apare alături de creatorul de modă, Cătăli Botezatu, într-un afiș, în care-și invită fanii la un eveniment ce va avea loc astăzi la Braseria Lido din Capitală. Vinul se numește Golden Wine și conține aur alimentar de 23 de karate.

Este produs la Urlați, de Cramele Bolgiu. De asemenea, acesta este un vin din soiul Feteasca Regala, cu note de caise, struguri copți și o ușoară notă de vanilie. O sticlă costă 250 de lei. Anamaria Prodan declară că are în cont milioane de euro, doar banii. După moartea mamei sale, regretata Ionela Prodan, vedeta a moștenit întreaga sa avere, estimată la milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: