Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Reghe. Ce mesaj surprinzător i-a lăsat impresara soțului ei

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Reghe. Ce mesaj surprinzător i-a lăsat impresara soțului ei

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Reghe.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Reghe. În ultima perioadă s-a zvonit că impresara se află la un pas de divorț de Reghecampf, dar întotdeauna a negat acest lucru. Recent, Anamaria Prodan i-a făcut o declarație de dragoste antrenorului, postând o nouă imagine cu ei doi.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Reghe. Ce mesaj surprinzător i-a lăsat impresara soțului ei

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Reghe. În ultima vreme, Anamaria Prodan a devenit tot mai activă pe rețelele de socializare, șocându-i pe fanii săi din mediul online cu noile postări. Impresara postează tot mai des imagini cu ea în ipostaze total surprinzătoare. În urmă cu câteva momente, impresara i-a făcut o declaratie de dragoste soțului ei, spre uimirea tuturor. Vedeta nu ezită să-și exprime dragostea pentru antrenor, chiar dacă în presă se zvonește că cei doi sunt la un pas de divorț. ”Tu ești înțelesul din viața mea. Tu ești inspirația, tu îmi aduci împlinirea în viață. Tu ești inspirație. Te iubesc până la sfârșit și după”, a spus Anamaria Prodan pe Instagram.

Mesajul Anamariei Prodan pentru Reghe

Anamaria Prodan a mai postat mesaje de iubire pentru Reghecampf, semn că nu se lasă doborâtă de toate zvonurile apărute în presă. În ultimele luni s-a scris în presă că cei doi vor divorța, având mari probleme în căsnicie. De asemenea, s-a zvonit că Laurențiu Reghecampf ar avea o relație extraconjugală. Anamaria a mărturisit că mariajul său merge foarte bine, iar lucrurile decug perfect între ei, mai ales că anul acesta și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu.

Anamaria Prodan, reacție în lacrimi

Deși a negat faptul că soțul ei ar fi avut o aventură, într-un interviu, Anamaria Prodan a recunoscut, cu ochii în lacrimi, că relația cu Reghe în această perioadă nu este tocmai bună. Cu toate astea, Anamaria a spus că nu divorțează și că va lupta pentru mariajul ei. ”Încerc să fiu bine, am fost și voi rămâne o femeie puternică.

Copiii cei mari sunt plecați și le spun mereu să nu citească ceea ce apare, să își vadă de tinerețea lor, de adolescență. Bebeto este încă mic, stă mereu la mine în brațe și ne uităm dacă se vede pe pozele din Deltă figura tatălui său, a femeilor cu care a fost. Nu, nu neg că a fost cu altă femeie, dar cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a spus Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Vedeta susține că în familia ei nu va avea loc niciun divorț, deși tristețea se simțea în glasul său. ”Mintea și sufletul meu își doresc cu ardoare să rămână cu imaginea acelui Laurențiu care mă iubea dumnezeiește, care mă divinizează și acum. Știu, vei avea o altă părere, dar asta simt și cred eu. Că soțul meu este incapabil să își trădeze familia în adevăratul sens al cuvântului.

Nu văd de ce un bărbat care și-a crescut fiii în spiritul tradiționalist al familiei, ar distruge acum totul în jurul lui pentru o femeie. Și nu orice femeie, ci una pe care o știe tot orașul. De ce și-ar face de râs copiii, soția, de ce s-ar compromite în fața unei țări întregi, pentru așa ceva? Nu pot să concep lucrul ăsta”, a mai spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: