Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan, despre amenințările vrăjitoarelor. ”Ana se distrează.”

Anamaria Prodan, despre amenințările vrăjitoarelor. ”Ana se distrează.”

GALERIE FOTO (5) anamaria prodan, Dennis Man, judecat[, tribunal

Anamaria Prodan, despre amenințările vrăjitoarelor. Anamaria Prodan Reghecampf a vorbit despre zvonurile apărute în presă conform cărora ar fi șantajată și amenințată de mai multe vrăjitoare. Reacția impresarei este senzațională!

Anamaria Prodan, despre amenințările vrăjitoarelor. ”Ana se distrează.”

Anamaria Prodan, despre amenințările vrăjitoarelor. Anamaria Prodan a fost în ultimele zile în atenția presei din cauza scandalului pe care îl are cu afaceristul Gigi Becali, dar și din cauza unor zvonuri conform cărora aceasta ar fi șantajată și amenințată de vrăjitoare. Impresara a vorbit pentru prima oară despre această situație, iar reacția ei este de-a dreptul uimitoare. Se pare că întreaga poveste ar fi început în urmă cu mai mulți ani, când Oana Zăvoranu le-a dat în judecată pe vrăjitoarele care au deposedat-o de o sumă mare de bani, fiind cunoscute ca practicând magia neagră. Ulterior, acestea au primit o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare din partea Curții de Apel București, fiind obligate să plătească și suma de 10.000 de euro daune morale Oanei Zăvoranu. La acea vreme, în procesul intentat de actriță, a fost implicată și Anamaria Prodan care a declarat în favoarea brunetei în instanță. Totodată, impresara a ajutat-o pe Oana să renunțe la legătura pe care aceasta o avea cu vrăjitoarele, declarând că ea nu crede în magie și în vrăjitorie.

Acum, după ce în presă au apărut zvonuri conform cărora Anamaria Prodan ar fi amenințată de vrăjitoare, primind numeroase mesaje de la acestea, impresara a reacționat. Soția lui Laurențiu Reghecampf a declarat că se distrează când aude asemenea știri, menționând că nu este interesată de acest subiect. ”Ana se distrează. Terminați cu prostiile astea, cu vrăjitorii și așa mai departe. Eu și familia mea credem doar în Dumnzeu și atât. Nu ne interesează nimeni și nimic. Suntem prea fericiți ca să stăm să ne uităm și să ne împiedicăm de fiecare om care se găsește să scrie un articol sau de fiecare vrăjitoare care se gândește să vorbească despre familia mea”, a spus frumoasa impresară pentru Spynews.ro.

Anamaria Prodan, despre atacurile la adresa familiei sale

După ce în presă au apărut informații confomr cărora Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, impresara a făcut declarații surprinzătoare despre acest subiect. Gigi Becali a fost cel care a vorbit în anturajul său despre divorțul dintre impresara și Reghe. Mai mult, afaceristul ar fi spus că Anamaria Prodan l-ar fi înșelat pe soțul său cu Dan Alexa.

Eu cred că familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată Romania. Așa va rămâne pe veci în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presa. Soțul meu Laurentiu Reghecampf este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat de un bun simț incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decența unică, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile familie și le a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie în fiecare secundă a vieții care ne-a protejat ca nimeni altul și care ne iubeste fară limită.”, a spus Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram!Impresara a postat mai multe fotografii în care apare alături de familia sa, menționând că sunt bine și în continuare are o relație frumoasă cu soțul său pe care nu o va schimba nimeni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: