Redactia.ro
Home » Homepage » Anamaria Prodan, amenințată de mai multe vrăjitoare. Mesajul șocant primit de impresară

Anamaria Prodan, amenințată de mai multe vrăjitoare. Mesajul șocant primit de impresară

GALERIE FOTO (3) Anamaria Prodan, amenințată de mai multe vrăjitoare.

Anamaria Prodan, amenințată de mai multe vrăjitoare. Anamaria Prodan este în plin scandal cu afaceristul Gigi Becali, dar pe lângă asta, primește și mesaje de amenințare din partea vrăjitoarelor. Impresara a fost martoră în procesul pe care Oana Zăvoranu, l-a avut în urmă cu câțiva ani cu mai multe vrăjitoare. Ulterior, acestea au primit trei ani de închisoare cu suspendare.

Anamaria Prodan, amenințată de mai multe vrăjitoare. Mesajul șocant primit de impresară

Anamaria Prodan, amenințată de mai multe vrăjitoare. Anamaria Prodan nu mai are nevoie de nicio descriere, aceasta fiind soția antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf, dar și fiica regretatei interprete de muzică populară, Ionela Prodan. Anamaria a reușit să devină una dintre cele mai puternice femei de afaceri din România, aceasta fiind impresară de fotbal. Recent, Anamaria Prodan s-a certat cu omul de afaceri Gigi Becali, în urma transferului lui Dennis Man. După ce și-au aruncat vorbe grele unul la adresa celuilalt, Anamaria șochează din nou. Se pare că impresara primește numeroase mesaje de amenințare din partea vrăjitoarelor. În urmă cu câțiva ani, Anamaria a fost unul dintre principalii martori în procesul pe care Oana Zăvoranu l-a avut cu mai multe clarvăzătoare. Acestea au primit din partea Curții de Apel București, o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare și au trebuit să îi plătească brunetei daune morale de 10.000 de euro, după ce ar fi șantajat-o.

După izbucnirea scandalului, la intrarea în cimitirul pe care Zăvoranu îl deține, au avut loc mai multe ritualuri de magie neagră. Anamaria Prodan a declarat în nenumărare rânduri că nu crede în magie neagră, după care a depus o mărturie de mai multe ore în fața instanței, pentru a demonstra că Oana Zăvoranu a fost terorizată și supusă la traume psihologice. Conform Sport.ro, în ultima vreme, Anamaria Prodan ar fi primit mai multe mesaje de amenințare din partea vrăjitoarelor. Acestea i-au fi spus că au dezlănțuit magia neagră asupra sa. Mai mult, clarvăzătoarele i-ar fi spus impresarei că au făcut adunare la miezul nopții la cimitir, pentru a o blestema. Cu toate astea, Anamaria Prodan nu s-a arătat impresionată de mesajele acestora, ba mai mult, aceasta ar fi râs în hohote.

Anamaria Prodan în conflict cu Gigi Becali

În urmă cu câteva zile,între Anamaria Prodan și Gigi Becali a izbucnit un adevărat scandal, după ce impresara a fost exlusă din vânzarea lui Dennis Man la Parma pe ultima sută de metru, pierzând un comision de 850.000 de euro din această afacere. Ulterior, latifundiarul din Pipera a declarat că niciun jucător de la FCSB nu va mai fi reprezentat de Anamaria Prodan.

În ultima perioadă, se pare că impresara se confruntă cu unele probleme atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Fiica sa, Sarah, baschetbalistă talentatp din NCCA, la University of Mississippi a suferit o ruptură de ligamente încrucișare și s-a operat, Laurențiu Reghecampf a fost pus pe liber de Al Wasli și negocierile cu FCSB și CSU Craiova nu au dat niciun rezultat. De asemenea, în presă au circulat mai multe zvonuri conform cărora Anamaria și Laurențiu Reghecampf ar divorța.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: